KuPS prognwstiko

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Σάββατο 29 Μαΐου σήμερα και πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από την Α’ Φινλανδίας.

Κουόπιο – Χάκα Προγνωστικά

Μετά από τρεις αναμετρήσεις και με απολογισμό δυο νίκες και μια ισοπαλία, η Κουόπιο υπέστη και πάλι την ήττα, καθώς δεν τα κατάφερε στην έδρα της Ίλβες (3-2). Πρώτη απώλεια, μετά τις δυο νίκες επί των Λάχτι (2-4 εκτός) και Μάριεχαμν (2-0 εντός). Κάπως έτσι, μετά από πέντε παιχνίδια, έχει συγκεντρώσει επτά βαθμούς. Την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε η Χάκα, επικρατώντας με 0-3 στην έδρα της Μάριεχαμν. Πρώτοι βαθμοί μετά από τις τρεις σερί ήττες από Χέλσινγκφορς (2-0 εκτός), Ίντερ Τούρκου (2-1 εκτός) και Κότκα (0-3 εντός). Μια νίκη και δυο ήττες σε τρεις φετινές εξόδους.

Με μεγάλο όπλο την έδρα της θα παραταχθεί η Κουόπιο, έτσι ώστε να επιστρέψει σήμερα στις νίκες. Είναι πιο έμπειρη και πιο ποιοτική ομάδα από την αντίπαλό της, οπότε και περιμένουμε να πάρει το ματς, αν και παίζει χαμηλά η νίκη της. Θα πάμε με τα γκολ και την επιλογή του 2-3 Goals σε απόδοση 1.90 από την Bwin.

Χέλσινγκφορς – Ίντερ Τούρκου Προγνωστικά

Αήττητη παραμένει μετά και τα τέσσερα πρώτα παιχνίδια της στο φετινό πρωτάθλημα, η Χέλσινγκφορς, ερχόμενη από το εκτός 1-2 από την έδρα της Ούλου. Επέστρεψε έτσι στις νίκες, μετά τις δυο ισοπαλίες με Σεϊναγιόεν (1-1 εκτός) και Ίλβες (1-1 εντός), φτάνοντας παράλληλα τους οκτώ βαθμούς. Από τρεις διαδοχικές νίκες προέρχεται η Ίντερ Τούρκου, κόντρα σε Χάκα (2-1 εντός), Χόνκα (1-2 εκτός) και Κότκα (2-1 εντός). Έφτασε έτσι τους δώδεκα βαθμούς μετά από τα πέντε πρώτα παιχνίδια. Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα 6/7 τελευταία παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

Σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκονται τον τελευταίο καιρό και οι δυο ομάδες, με τη Χέλσινγκφορς να παραμένει αήττητη στη σεζόν και την Ίντερ Τούρκου να έρχεται από τρεις σερί νίκες. Λογικό να θέλουν να συνεχίσουν έτσι, οπότε και περιμένουμε να βρουν δίχτυα, οπότε και πάμε με το Goal/Goal σε απόδοση 2.05.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

17:00 Κουόπιο – Χάκα: 2-3 Goals (1.90 @bwin)

17:00 Χέλσινγκφορς – Ίντερ Τούρκου: Goal/Goal (2.05 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!