prognostiko stoiximatos 29032022

Επιστρέφουμε στο Bethome και σε μια από τις τελευταίες ημέρες των προκριματικών ανά την υφήλιο. Για τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, ξεχωρίσαμε ένα παιχνίδι από τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 στη ζώνη της Αφρικής.

Σενεγάλη – Αίγυπτος Προγνωστικά

Πρόκειται για δύο από τις μεγάλες δυνάμεις της ηπείρου, οι οποίες συγκρούονται για ένα εισιτήριο για το Κατάρ, στη ρεβάνς του 1-0 της Παρασκευής, υπέρ των “φαραώ”. Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ.

Με την πλάτη στον τοίχο είναι η Σενεγάλη, η οποία δεν κατάφερε να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από το Κάιρο. Βρέθηκε από νωρίς πίσω με αυτογκόλ. Στην πορεία προσπάθησε να απαντήσει, είχε κάποιες καλές στιγμές, όμως στάθηκε αρκετά άστοχη στην τελική προσπάθεια. Τώρα, καλείται να ανατρέψει το εις βάρος της 1-0, εκμεταλλευόμενη και τον παράγοντα έδρα.

Με παρακαταθήκη το εντός 1-0 ταξίδεψε για το Ντακάρ η Αίγυπτος. Η ομάδα του Κάρλος Κεϊρόζ μπορεί να μην έπιασε το μέγιστο της απόδοσης της στο πρώτο παιχνίδι με αντίπαλο τη Σενεγάλη, όμως κρατάει το υπέρ της σκορ. Τώρα, καλείται να υπερασπιστεί το προβάδισμά της αυτό, οπότε και παίζει για δυο αποτελέσματα απόψε.

Δεν χωράει άλλο αποτέλεσμα για τη Σενεγάλη, που καλείται να παίξει επιθετικά και να πάρει τη νίκη για να ελπίζει σε πρόκριση στα τελικά. Έδειξε πιο επιθετική και στο πρώτο παιχνίδι, αλλά ήταν αρκετά άτυχη να φύγει με άδεια χέρια. Απόψε πάντως, είναι λογικό φαβορί, από τη στιγμή που παίζει και στην έδρα της, η οποία αναμένεται κατάμεστη. Επιλογή μας, ο Άσσος σε απόδοση 1.93 από την Bwin.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

20:00 Σενεγάλη – Αίγυπτος: Άσσος (1.93 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!