prognostika stoiximatos

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από την εμβόλιμη αγωνιστική του Μεξικού.

Νεκάξα – Τιχουάνα Προγνωστικά

Από την τέταρτη διαδοχική της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα προέρχεται η Νεκάξα, δείχνοντας σε πολύ κακή αγωνιστική κατάσταση, μετά και το εκτός 1-0 από την Πατσούκα. Βρέθηκε πίσω από νωρίς και παρότι πίεσε για την ισοφάριση, δεν ήταν ικανή να βρει δίχτυα. Δυο νίκες και τρεις ήττες στα εντός της. Χωρίς νίκη εδώ και δυο αναμετρήσεις η Νεκάξα, έχοντας μια ήττα 4-1 από την Ατλέτικο Σαν Λουίς και μια ισοπαλία χωρίς τέρματρα με τη Μαζατλάν. Κόντρα στην τελευταία, οι δυο πλευρές είχαν ευκαιρίες, ωστόσο αποδείχθηκαν αρκετά άστοχες στην τελική προσπάθεια. Δεν πανηγύρισε το διπλό σε καμία από τις έντεκα τελευταίες εξόδους της (0-4-7).

Δεν ικανοποιούν με τη μέχρι τώρα παρουσία τους οι δυο πλευρές, οπότε και παραμένουν χαμηλά. Ψάχνουν αντίδραση απόψε, ωστόσο καμία από τις δυο δεν μας πείθει ιδιαίτερα. Επιλογή μας, το Χ Ημίχρονο σε απόδοση 2.10 από την Bwin.

Μαζατλάν – Χουάρες Προγνωστικά

Αγνοεί τη νίκη εδώ και οκτώ αναμετρήσεις η Μαζατλάν, μετρώντας πέντε ισοπαλίες και τρεις ήττες, ερχόμενη από το εκτός έδρας 0-0 με την Τιχουάνα. Ευκαιρίες και από τις δυο πλευρές, ωστόσο αμφότερες ήταν αρκετά άστοχες στην τελική προσπάθεια, με αποτέλεσμα να μείνουν στο μηδέν. Χωρίς νίκη στα τέσσερα τελευταία εντός της (0-3-1). Σε ανοδική πορεία η Χουάρες, έρχεται από τρεις σερί νίκες επί των Κρουζ Αζούλ (2-1 εντός), Λεόν (0-1 εκτός) και Ατλέτικο Σαν Λουίς (1-0 εντός). Κόντρα στην τελευταία, μπορεί να μην ήταν καλύτερη και να απείλησε ελάχιστα, ωστόσο κατάφερε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα χάρη σε ένα πέναλτι. Μια νίκη, μια ισοπαλία και τρεις ήττες σε πέντε φετινές εξόδους.

Βίοι αντίθετοι για τις δυο ομάδες, με τη Μαζατλάν να βρίσκεται σε κρίση τον τελευταίο καιρό και τη Χουάρες σε αγωνιστική άνοδο, ερχόμενη από την τρίτη διαδοχική της νίκη. Είναι σε καλύτερη κατάσταση οι φιλοξενούμενοι, θεωρούμε ότι μπορούν να πάρουν κάτι θετικό απόψε, οπότε και επιλογή μας είναι το Χ2 σε απόδοση 1.75.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

01:00 Νεκάξα – Τιχουάνα: Χ Ημίχρονο (2.10 @bwin)

03:00 Μαζατλάν – Χουάρες: Χ2 (1.70 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!