Varberg prognostiko

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Σάββατο 28 Αυγούστου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από το πρωτάθλημα της Α’ Σουηδίας.

ΑΪΚ – Έρεμπρο Προγνωστικά

Αήττητη εδώ και επτά αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα η ΑΪΚ, μετρώντας έξι νίκες και μια ισοπαλία, μετά και το εντός 2-1 επί της Χάκεν. Καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο, μέχρι και το σαφές προβάδισμα που πήρε, στη συνέχεια έδωσε χώρους στην αντίπαλό της, για να δεχθεί απλά τη μείωση. Παραμένει αήττητη εντός έδρας, όπου σε εννέα αντίστοιχα ματς μετράει επτά νίκες και δυο ισοπαλίες. Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει εδώ και τρεις αναμετρήσεις η Έρεμπρο, σε ένα σερί όπου και μετράει δυο ισοπαλίες και μια ήττα, ερχόμενη από το εντός 1-1 με τη Σίριους. Ήταν καλύτερη και προηγήθηκε από νωρίς, ωστόσο η αποβολή του Σκόβγκορντ, της στέρησε το κάτι παραπάνω. Ηττήθηκε στις έξι από τις οκτώ φετινές της εξόδους (2-0-6).

Σε πολύ καλύτερη κατάσταση βρίσκεται η ΑΪΚ, η οποία δείχνει σταθερότητα στην απόδοσή της και παίρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Έχει την ευκαιρία να πανηγυρίσει ακόμη μια νίκη σήμερα και να παραμείνει σε τροχιά κορυφής. Επιλογή μας το Άσσος και Under 3.5 σε απόδοση 2.00 από την Bwin.

Βάρμπεργκς – Χάλμσταντ Προγνωστικά

Αήττητο σερί έξι αναμετρήσεων για τη Βάρμπεργκς, μετρώντας από τρεις νίκες και ισοπαλίες, μετά και το διπλό που πανηγύρισε επί της Γκέτεμποργκ (1-2). Μπορεί να μην ήταν καλύτερη και να δημιούργησε λιγότερες ευκαιρίες, ωστόσο αποδείχθηκε πιο εύστοχη στην τελική προσπάθεια. Αήττητη στα πέντε πιο πρόσφατα εντός της (3-2-0). Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για τη Χάλμσταντ, μετά από τρεις αναμετρήσεις με δυο ισοπαλίες και μια ήττα, επικρατώντας με 2-1 της Νόρκεπινγκ. Ευκαιρίες και από τις δυο πλευρές, περισσότερες για τους φιλοξενούμενους, όμως η Χάλμσταντ ήταν αυτή που είχε την ουσία. Δυο νίκες, δυο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες ο εκτός έδρας απολογισμός της.

Σε ανοδική πορεία βρίσκεται τελευταία η Βάρμπεργκς, η οποία έρχεται από αήττητο σερί και στηρίζει πολλά στην έδρα της, ωστόσο η Χάλμσταντ έχει πάρει ψυχολογία μετά την επιστροφή στις νίκες και θα της βάλει δύσκολα. Επιλογή μας, το Χ Ημίχρονο σε απόδοση 2.00 από την Bwin.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

16:00 ΑΪΚ – Έρεμπρο: Άσσος και Under 3.5 (2.00 @bwin)

18:30 Βάρμπεργκς – Χάλμσταντ: Χ Ημίχρονο (2.00 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!