Sligo Rovers prognostika

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Παρασκευή 28 Μαΐου σήμερα και πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από την Α’ Ιρλανδίας.

Φιν Χαρπς – Σλίγκο Ρόβερς Προγνωστικά

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για τη Φιν Χαρπς, μετά από τρία παιχνίδια και με απολογισμό μια ισοπαλία και δυο ήττες, επικρατώντας με 1-2 στην έδρα της Γουότερφορντ. Κάπως έτσι, έφτασε τους 18 βαθμούς και βρίσκεται στην πέμπτη θέση της κατάταξης και στο -7 από την πρώτη τριάδα. Χωρίς νίκη στα τέσσερα πιο πρόσφατα εντός της (0-1-3). Από τέσσερις διαδοχικές νίκες προέρχεται η Σλίγκο Ρόβερς, επί των Ντάνταλκ (0-1 εκτός), Γουότερφορντ (3-0 εντός στα χαρτιά), Λόνγκφορντ (2-0 εντός) και Σάμροκ Ρόβερς (0-1 εκτός). Έφτασε τους 28 βαθμού και πέρασε στην κορυφή της κατάταξης, αφήνοντας στο -1 τη δεύτερη Σάμροκ. Αήττητη σε έξι φετινές εξόδους (5-1-0).

Σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η Φιν Χαρπς, ερχόμενη από τέσσερις σερί νίκες, ενώ η ψυχολογικά ανέβηκε περισσότερο μετά και την άνοδο στην κορυφή της κατάταξης. Κόντρα σε μια Φιν Χαρπς που δεν πείθει σε γενικές γραμμές, έχει τον πρώτο λόγο για να επικρατήσει. Επιλογή μας, το Διπλό σε απόδοση 2.14 από την Bwin.

Ντρογκέντα Γιουνάιτεντ – Ντέρι Σίτι Προγνωστικά

Από τέσσερις διαδοχικές νίκες προέρχεται η Ντρογκέντα Γιουνάιτεντ, κόντρα σε Γουότερφορντ (0-7 εκτός), Σεντ Πάτρικς (3-1 εντός), Φιν Χαρπς (0-1 εκτός) και Λόνγκφορντ (4-1 εντός). Αήττητη στα έξι τελευταία ματς, έχοντας και δυο ισοπαλίες. Κάπως έτσι, έφτασε τους 22 βαθμούς και βρίσκεται στην τέταρτη θέση της κατάταξης, ούσα στο -3 από την πρώτη τριάδα. Ηττήθηκε μια φορά στα έξι εντός της (3-3-1). Αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων στο πρωτάθλημα για τη Ντέρι Σίτι, μετρώντας μια νίκη και τρεις ισοπαλίες, μετά και το εντός 2-2 με τη Σεντ Πάτρικς. Έφτασε τους 14 συνολικά και βρίσκεται στην έβδομη θέση, μαζί με τη Ντάνταλκ, κόντρα στην οποία υστερεί ωστόσο. Παρέμεινε αήττητη στις τέσσερις πιο πρόσφατες εξόδους της (3-1-0).

Σε ανοδική πορεία βρίσκεται τον τελευταίο καιρό η Ντρογκέντα Γιουνάιτεντ, ερχόμενη από την τέταρτη διαδοχική της νίκη, την ώρα που η Ντέρι Σίτι δείχνει σταθερότητα, όμως δεν παίρνει αυτό που θέλει. Θα τα δώσουν όλα απόψε, έχοντας όμως διαφορετικούς στόχους. Πάμε με το Goal/Goal σε απόδοση 1.89.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

19:45 Φιν Χαρπς – Σλίγκο Ρόβερς: Διπλό (2.14 @bwin)

21:45 Ντρογκέντα Γιουνάιτεντ – Ντέρι Σίτι: Goal/Goal (1.89 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!