America de Cali prognostika

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Κυριακή 28 Μαρτίου σήμερα και πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από την Α’ Κολομβίας.

Αλιάνσα Πετρολέρα – Αμέρικα ντε Κάλι Προγνωστικά

Εξακολουθεί να μην έχει πανηγυρίσει τη νίκη στο πρωτάθλημα η Αλιάνσα Πετρολέρα, όπου σε δώδεκα παιχνίδια μετράει τέσσερις ισοπαλίες και οκτώ ήττες, ερχόμενη από το εκτός έδρας 1-1 με τη Λα Εκιδάδ. Συμπλήρωσε 26 παιχνίδια χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, μετρώντας οκτώ ισοπαλίες και 18 ήττες. Παράλληλα, δεν έχει πανηγυρίσει τη νίκη σε κανένα από τα 12 πιο πρόσφατα εντός της, μετρώντας πέντε ισοπαλίες και επτά ήττες. Μετά από δέκα αναμετρήσεις και με απολογισμό τέσσερις νίκες και έξι ισοπαλίες, η Αμέρικα ντε Κάλι υπέστη και πάλι την ήττα, με 1-2 από την Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν. Παραμένει αήττητη στις έξι τελευταίες εξόδους της στο φετινό Απερτούρα, μετρώντας από τρεις νίκες και ισοπαλίες.

Να εκμεταλλευτεί την κακή αγωνιστική κατάσταση της Αλιάνσα Πετρολέρα και να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα, έχει την ευκαιρία απόψε η Αμέρικα ντε Κάλι, η οποία είναι και το φαβορί. Επιλογή μας, το Διπλό σε απόδοση 1.80 από την Bwin.

Μιγιονάριος – Ατλέτικο Μπουκαραμάνγκα Προγνωστικά

Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παρέμεινε για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι η Μιγιονάριος, καθώς μετά την ήττα από την Ατλέτικο Νασιονάλ (1-2 εντός), έμεινε στο μηδέν με την Αγκίλας Ντοράδας, εκτός. Με το βαθμό αυτό, έφτασε τους 23 συνολικά και είναι στο +4 από την αποψινή της αντίπαλο. Τέσσερις νίκες και δυο ήττες ο εντός έδρας απολογισμός της στο φετινό Απερτούρα, έχοντας ηττηθεί στα δυο πιο πρόσφατα αντίστοιχα ματς. Για πέμπτο διαδοχικό παιχνίδι παρέμεινε αήττητη η Ατλέτικο Μπουκαραμάνγκα, σερί στο οποίο μετράει τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες, ερχόμενη από το εντός 1-0 επί της Ντεπορτίβο Κάλι. Μόλις ένα διπλό στα έξι φετινά εκτός της, μετρώντας ακόμη δυο ισοπαλίες και τρεις ήττες.

Να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα θέλει πάση θυσία η Μιγιονάριος, έτσι ώστε να μη χάσει κι άλλο έδαφος στη μάχη για τα πλέι οφ. Απέναντί της, μια ανεβασμένη Ατλέτικο Μπουκαραμάνγκα, που εκτός δεν ικανοποιεί. Πάμε με το 2-3 Goals σε απόδοση 1.95.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

00:00 Αλιάνσα Πετρολέρα – Αμέρικα ντε Κάλι: Διπλό (1.80 @bwin)

04:10 Μιγιονάριος – Ατλέτικο Μπουκαραμάνγκα: 2-3 Goals (1.95 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!