Brondby prognostika

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Κυριακή 28 Φεβρουαρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από την Α’ Δανία.

Κοπεγχάγη – Άαρχους Προγνωστικά

Αήττητο σερί οκτώ αναμετρήσεων μετράει στο πρωτάθλημα η Κοπεγχάγη, με έξι νίκες και δυο ισοπαλίες, μετά και το εκτός έδρας 2-2 με τη Λίνγκμπι. Βρίσκεται έτσι στην τέταρτη θέση της κατάταξης, φτάνοντας τους 30 βαθμούς. Αήττητη στα τρία τελευταία εντός της (2-1-0). Αήττητη ωστόσο παραμένει εδώ και επτά αναμετρήσεις και η Άαρχους, σερί στο οποίο και μετράει πέντε νίκες και δυο ισοπαλίες, ερχόμενη από το εντός 2-0 επί της Σοντερίσκε, φτάνοντας τα πέντε σερί ματς χωρίς να δεχθεί γκολ. Μετράει πλέον 32 βαθμούς και βρίσκεται στο +2 από τη σημερινή της αντίπαλο. Αλώβητη στις τρεις πιο πρόσφατες εξόδους της (1-2-0).

Μεγάλο παιχνίδι αναμένεται από τις δυο ομάδες, με έπαθλο την τρίτη θέση, ερχόμενες από αήττητο σερί στο πρωτάθλημα. Θέλουν να πάρουν τη νίκη, οπότε και περιμένουμε να βρουν δίχτυα για να πετύχουν στο στόχο τους. Πάμε με το Goal/Goal σε απόδοση 1.75 από την Bwin.

Μίντιλαντ – Μπρόντμπι Προγνωστικά

Από τρεις διαδοχικές νίκες προέρχεται η Μίντιλαντ, επικρατώντας κατά σειρά των Ράντερς (1-2 εκτός), Χόρσενς (1-0 εντός) και Άαλμποργκ (0-2 εκτός). Κάπως έτσι έφτασε τους 36 συνολικά και βρίσκεται στη δεύτερη θέση. Στο 6-1-1 ο εντός έδρας απολογισμός της, στο φετινό πρωτάθλημα. Αήττητη παραμένει εδώ και έξι αναμετρήσεις η Μπρόντμπι, σε ένα σερί όπου και μετράει πέντε νίκες και μια ισοπαλία, μετά και το εντός 2-1 επί της Βέιλε. Σταθερά στην κορυφή της κατάταξης, στο +1 από την αποψινή της αντίπαλο. Πήρε το διπλό στις έξι από τις εννέα συνολικά εξόδους της, έχοντας και τρεις ήττες.

Ντέρμπι κορυφής στο Χέρνινγκ, με τις Μίντιλαντ και Μπρόντμπι να είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Αμφότερες θα παραταχθούν για το θετικό αποτέλεσμα, με τους φιλοξενούμενους να βολεύονται και με την ισοπαλία. Είναι πιο πειστικοί και θεωρούμε ότι μπορούν να πάρουν κάτι, με την επιλογή μας να είναι το Χ2 σε απόδοση 2.08.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

17:00 Κοπεγχάγη – Άαρχους: Goal/Goal (1.75 @bwin)

19:00 Μίντιλαντ – Μπρόντμπι: Χ2 (2.08 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!