prognostiko stoiximatos 28022022

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με την αναμέτρηση από το πρωτάθλημα της Δανίας.

Μπρόντμπι – Σοντερίσκε Προγνωστικά

Αήττητη συνεχίζει εδώ και εννέα αγωνιστικές η Μπρόντμπι, μετρώντας οκτώ νίκες και μια ισοπαλία. Κατά την επιστροφή από τη χειμερινή διακοπή, έφυγε με το διπλό από την έδρα της Νόρντζελαντ, επικρατώντας με 0-2. Επαγγελματική νίκη, διάβασε σωστά την αντίπαλό της και την κράτησε όσο μακριά γινόταν από την εστία της, ενώ με δυο τέρματα σε διάστημα δέκα λεπτών, πήρε το ματς. Αυτή ήταν και η έβδομη διαδοχική της νίκη, με μια ακόμη απόψε, θα “πιάσει” τη Μίντιλαντ στη δεύτερη θέση.

Εν αντιθέσει με τη Μπρόντμπι, η Σοντερίσκε έδωσε συνέχεια στα αρνητικά αποτελέσματα. Αν και ξεκίνησε δυναμικά το παιχνίδι με την Άαρχους, παίρνοντας προβάδισμα δυο τερμάτων από το πρώτο τέταρτο, στην πορεία έδωσε χώρους στην αντίπαλό της και το “πλήρωσε” με το χειρότερο τρόπο, δεχόμενη την ολική ανατροπή στις καθυστερήσεις. Συμπλήρωσε έτσι εννέα σερί ματς χωρίς νίκη, έχοντας δυο ισοπαλίες και επτά ήττες. Γεγονός που τη φέρνει για την ώρα στην τελευταία θέση. Είναι ωστόσο ομάδα που σκοράρει γενικά στα παιχνίδια της.

Συνέχεια στις επιτυχίες θέλει να δώσει απόψε η Μπρόντμπι, έτσι ώστε να μείνει σε επαφή με την πρωτοπόρο Κοπεγχάγη. Κόντρα στην ουραγό Σοντερίσκε, έχει τον πρώτο λόγο, όμως οι φιλοξενούμενοι έδειξαν αρκετά επιθετικοί στην επιστροφή από τη διακοπή και είναι ικανοί να βρουν δίχτυα και πάλι. Επιλογή μας, το Goal/Goal σε απόδοση 1.83 από την Bwin.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

20:00 Μπρόντμπι – Σοντερίσκε: Goal/Goal (1.83 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!