Bahia prognostika

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Πέμπτη 28 Ιανουαρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με τις δυο εξ αναβολής αναμετρήσεις από την Α’ Βραζιλίας.

Μπαΐα – Κορίνθιανς Προγνωστικά

Μετά από δυο αναμετρήσεις και με απολογισμό μια νίκη και μια ισοπαλία, η Μπαΐα υπέστη και πάλι την ήττα, καθώς δεν τα κατάφερε κόντρα στη Σπορτ Ρεσίφε (2-0 εκτός), μετά από μια πολύ κακή εμφάνιση. Πλέον, έχει ηττηθεί στα οκτώ από τα δέκα τελευταία παιχνίδια της, στο πρωτάθλημα. Μονόδρομος η νίκη απόψε, για να παραμείνει σε τροχιά παραμονής. Από ήττα προέρχεται και η Κορίνθιανς, που από την πλευρά της δεν τα κατάφερε κόντρα στη Μπραγκαντίνο (0-2 εντός). Δύσκολο το έργο για απόψε, καθώς έχει πάρα πολλά αγωνιστικά προβλήματα να αντιμετωπίσει και θα πρέπει να βρει λύση. Επιλογή μας είναι ο Άσσος σε απόδοση 2.35 από τη Bwin.

Γκρέμιο – Φλαμένγκο Προγνωστικά

Τέλος έλαβε το αήττητο σερί των 16 αγώνων πρωταθλήματος για τη Γκρέμιο, καθώς μετά από εννέα νίκες και επτά ισοπαλίες, υπέστη και πάλι την ήττα, στο εκτός έδρας ντέμπρι με την Ιντερνασιονάλ (2-1). Ματς το οποίο έχασε με δυο στις καθυστερήσεις. Αήττητη στα δώδεκα πιο πρόσφατα εντός έδρας ματς της (8-4-0). Μετά από δυο διαδοχικές νίκες, η Φλαμένγκο υπέστη και πάλι την ήττα, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ατλέτικο Παραναένσε (2-1). Είναι τέταρτη και στο -2 από την τρίτη θέση, έχοντας και ματς λιγότερο. Μόλις μια ήττα στις τέσσερις πιο πρόσφατες εξόδους της (2-1-1). Ψάχνουν και οι δυο ομάδες αντίδραση, δεν είναι στα καλύτερα τους, ειδικά στο αμυντικό κομμάτι, πάμε με το Goal/Goal σε απόδοση 1.75.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

00:00 Μπαΐα – Κορίνθιανς: Άσσος (2.35 @bwin)

01:00 Γκρέμιο – Φλαμένγκο: Goal/Goal (1.75 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!