prognostiko stoiximatos 28012022

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Παρασκευή 28 Ιανουαρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με την αναμέτρηση από το πρωτάθλημα Κύπρου.

ΠΑΕΕΚ – Πάφος Προγνωστικά

Δεν έχει πανηγυρίσει τη νίκη σε κάποιο από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα η ΠΑΕΕΚ, στα οποία και μετράει δυο ισοπαλίες και τρεις ήττες, μετά και το εκτός 2-1 από την Ομόνοια. Είχε καλή παρουσία σε γενικές γραμμές και έδωσε ότι καλύτερο είχε για να αποσπάσει κάτι το θετικό, όμως για ακόμη μια φορά έμεινε με άδεια χέρια. Πανηγύρισε μια νίκη στα οκτώ φετινά εντός της, μετρώντας ακόμη τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες.

Μετά από επτά αναμετρήσεις και με απολογισμό τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες, η Πάφος υπέστη και πάλι την ήττα στο πρωτάθλημα, στο εντός έδρας ματς με την Ανόρθωση (0-1 εντός). Κατώτερη των προσδοκιών, δεν έδειξε κάτι αξιόλογο επιθετικά και δικαίως, καθώς η αποβολή του Κοβάσεβιτς την περιόρισε περισσότερο σε παθητικό ρόλο. Έμεινε αήττητη στις τέσσερις πιο πρόσφατες εξόδους της, μετρώντας κατά σειρά δυο ισοπαλίες και νίκες.

Εξακολουθεί να απογοητεύει με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις της η ΠΑΕΕΚ, δείχνει ότι έχει συμβιβαστεί πλέον με τη συμμετοχή στα πλέι άουτ. Αυτό θέλει να εκμεταλλευτεί η Πάφος και να επιστρέψει στις επιτυχίες, έτσι ώστε να διατηρηθεί εντός εξάδος. Φαβορί οι φιλοξενούμενοι, έχουν στα υπέρ τους και την προϊστορία (2-1-0), τους στηρίζουμε και επιλογή μας είναι το Διπλό σε απόδοση 1.70 από την Bwin.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

19:00 ΠΑΕΕΚ – Πάφος: Διπλό (1.70 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!