prognostika stoiximatos 27112021

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Σάββατο 27 Νοεμβρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμέτρησεις από το πρωτάθλημα της Β Σουηδίας, το οποίο ολοκληρώνεται σήμερα.

Φάλκενμπεργκ – Μπράγκε Προγνωστικά

Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει εδώ και έξι αναμετρήσεις η Φάλκενμπεργκ, σε ένα σερί όπου και μετράει δυο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, μετά και το εκτός 1-0 από τη Νόρμπι. Σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι, ατύχησε να βρεθεί πίσω στο σκορ σχετικά νωρίς και δεν έδειξε ικανή να αλλάξει κάτι. Ηττήθηκε στα τρία από τα τέσσερα τελευταία εντός της, έχοντας και μια νίκη. Αντιθέτως, η Μπράγκε έρχεται από δυο σερί νίκες επί των Ακρόπολις (2-0 εντός) και Βάρναμο (3-1 εντός). Κόντρα στην τελευταία, ήταν με διαφορά καλύτερη στο πρώτο μέρος, πήρε σαφές προβάδισμα στο σκορ, ενώ παρά τη μείωση που δέχθηκε στην πορεία, δεν ανησύχησε ιδιαίτερα. Είναι στο +1 από την παραμονή και μόνο αδιάφορη δεν είναι. Πανηγύρισε μόλις ένα διπλό στις επτά τελευταίες εξόδους της, έχοντας ακόμη από τρεις ισοπαλίες και ήττες.

Μονόπλευρο ενδιαφέρον σε αυτό το παιχνίδι, καθώς η Μπράγκε θέλει τη νίκη με την οποία θα εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία. Κάτι που δεν κατάφερε να κάνει η υποβιβασμένη και αδιάφορη Φάλκενμπεργκ. Επιλογή μας, το Διπλό σε απόδοση 1.78 από την Bwin.

Έστερ – Ακρόπολις Προγνωστικά

Αήττητη εδώ και έντεκα παιχνίδια η Έστερ, σε ένα σερί στο οποίο και μετράει έξι νίκες και πέντε ισοπαλίες, μετά και το εκτός 1-1 με τη Σούντσβαλ. Είχε λιγότερες ευκαιρίες και παρότι προηγήθηκε δεν κατάφερε να κρατήσει το υπέρ της σκορ μέχρι τέλους, ενώ από τη στιγμή που έμεινε και με δέκα παίκτες, δεν κατάφερε να διεκδικήσει το διπλό. Αήττητη στα δέκα τελευταία εντός της, με έξι νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Αντιθέτως, η Ακρόπολις έμεινε για δεύτερο σερί ματς χωρίς νίκη, καθώς μετά την ήττα από τη Μπράγκε (2-0 εκτός), αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με τη Γκάις, εντός. Αποτέλεσμα που την αδικεί, καθώς είχε περισσότερες ευκαιρίες και δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από την αντίπαλό της. Είναι εκτός επικίνδυνης ζώνης, υπερτερώντας σε ισοβαθμία, οπότε και δεν είναι αδιάφορη σήμερα. Ηττήθηκε στις τρεις από τις τέσσερις τελευταίες εξόδους της, έχοντας και ένα διπλό.

Και σε αυτή την αναμέτρηση έχουμε μονόπλευρο ενδιαφέρον, καθώς η Έστερ δεν διεκδικεί κάτι. Με το στόχο της Ακρόπολις να είναι η απευθείας παραμονή στην κατηγορία και η αποφυγή των μπαράζ, γνωρίζει ότι η νίκη είναι επιτακτική σήμερα. Κρατάμε το 2 (DNB) σε απόδοση 1.95.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

16:00 Φάλκενμπεργκ – Μπράγκε: Διπλό (1.78 @bwin)

16:00 Έστερ – Ακρόπολις: 2 (DNB) (1.95 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!

Πηγή φωτογραφίας: akropolisif.se