prognostika stoiximatos

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Τετάρτη 27 Οκτωβρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από την εμβόλιμη αγωνιστική στην Α’ Σουηδίας.

Μάλμε – ΑΪΚ Προγνωστικά

Αήττητη παρέμεινε η Μάλμε στα δυο τελευταία παιχνίδια της για το πρωτάθλημα, καθώς μετά το διπλό επί της Έστερσουντ (0-3), έμεινε στο 1-1 με τη Βάρμπεργκς, εκτός. Ισορροπημένο ματς σε γενικές γραμμές, με το τελικό αποτέλεσμα να είναι και το πιο δίκαιο, αλλά αρνητικό για την ίδια, κόντρα σε μια κατώτερη ποιοτικά ομάδα. Έμεινε στο -2 από τις Τζουργκάρντεν και ΑΪΚ, στη μεταξύ τους μάχη για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος. Επικράτησε στα δυο από τα έξι πιο πρόσφατα εντός της (2-2-2).

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για την ΑΪΚ, καθώς μετά την ήττα από τη Χάμαρμπι (1-0 εκτός), επικράτησε με 1-0 της Νόρκεπινγκ. Πήρε προβάδισμα σε μια από τις λίγες ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν, ενώ παρότι δέχθηκε πίεση στην πορεία, απέφυγε τα χειρότερα. Κάπως έτσι, μοιράζεται λοιπόν την κορυφή, με τη Τζουργκάρντεν. Δεν πανηγύρισε κάποιο διπλό σε καμία από τις τέσσερις πιο πρόσφατες εξόδους της (0-2-2).

Ντέρμπι κορυφής στο Μάλμε και όπως είναι φυσικό αμφότερες παίζουν για ένα και μόνο αποτέλεσμα. Περιμένουμε να παίξουν επιθετικά, οπότε και θα επιλέξουμε το Goal/Goal σε απόδοση 1.88 από την Bwin.

Κάλμαρ – Βάρμπεργκς Προγνωστικά

Από δυο διαδοχικές ήττες προέρχεται η Κάλμαρ, κόντρα σε Μιάλμπι (4-0 εκτός) και Τζουργκάρντεν (3-2 εκτός). Κόντρα στην τελευταία, βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο πριν ανάπαυλα και παρότι πίεσε στο δεύτερο ημίχρονο, το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει δις στο τελικό αποτέλεσμα. Απέχει αρκετά πλέον από ευρωπαϊκές θέσεις και επικίνδυνη ζώνη. Ηττήθηκε μια φορά στα έξι τελευταία εντός της, μετρώντας ακόμη τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες.

Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει εδώ και έξι αναμετρήσεις η Βάρμπεργκς, μετρώντας από τρεις ισοπαλίες και ήττες, μετά και το εντός 1-1 με τη Μάλμε. Μπορεί να υστερούσε σε κατοχή, ωστόσο δημιούργησε ευκαιρίες και πήρε κάτι θετικό κόντρα σε μια πιο ποιοτική ομάδα. Στο +3 από τη ζώνη του υποβιβασμού πλέον, ενώ ηττήθηκε και στις τρεις πιο πρόσφατες εξόδους της.

Με βασικό της όπλο την έδρα θα παραταχθεί η Κάλμαρ, έτσι ώστε να επιστρέψει στις νίκες. Είναι το φαβορί κόντρα σε μια Βάρμπεργκς που δεν ικανοποιεί με την παρουσία της, το τελευταίο διάστημα. Επιλογή μας, ο Άσσος σε απόδοση 1.83.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

20:00 Μάλμε – ΑΪΚ: Goal/Goal (1.88 @bwin)

20:00 Κάλμαρ – Βάρμπεργκς: Άσσος (1.83 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!