prognostika stoiximatos

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από την πρώτη κατηγορία της Σουηδίας.

Ντέγκερφορς – ΑΪΚ Προγνωστικά

Από την πέμπτη διαδοχική της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα προέρχεται η Ντέγκερφορς, δείχνοντας ότι βρίσκεται σε πάρα πολύ άσχημα αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της λοιπόν, έπαιξε στην έδρα της Τζουργκάρντεν, από την οποία και ηττήθηκε με 3-2. Βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο και παρότι βρήκε τα ψυχικά αποθέματα για να ισοφαρίσει, εν τέλει δεν ήταν ικανή να πάρει κάτι το θετικό. Μόλις μια η νίκη που πήρε στα πέντε τελευταία εντός της. Αντιθέτως, η ΑΪΚ προέρχεται από αήττητο σερί έντεκα αγώνων στο πρωτάθλημα, μετά και το εκτός 1-1 με την Κάλμαρ, όπου και “έκλεψε” το βαθμό στο φινάλε. Κατάφερε να παραμείνει αλώβητη στις πέντε πιο πρόσφατες εξόδους της (3-2-0).

Θέλοντας να βρεθεί και πάλι στην κορυφή και να μην αφήσει τη Τζουργκάρντεν να ξεφύγει στη βαθμολογία, η ΑΪΚ καλείται να πάρει απόψε τη νίκη, κόντρα σε μια ομάδα που παραμένει χαμηλά. Είναι το φαβορί, οπότε και εμείς θα κρατήσουμε το Διπλό σε απόδοση 1.83 από την Bwin.

Χάλμσταντ – Σίριους Προγνωστικά

Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει εδώ και τέσσερις αναμετρήσεις η Χάλμσταντ, σε ένα σερί όπου και μετράει μια ισοπαλία και τρεις ήττες, μετά και το εκτός 0-0 με τη Μιάλμπι. Ισορροπημένο παιχνίδι με ευκαιρίες και από τις δυο πλευρές, όμως καμία δεν ήταν ικανή να βρει δίχτυα. Πανηγύρισε μόλις δυο νίκες σε εννέα συνολικά εντός στο φετινό πρωτάθλημα (2-6-1). Την πρώτη της ήττα υπέστη και πάλι η Σίριους, μετά από τέσσερα παιχνίδια (3-1-0), καθώς δεν τα κατάφερε κόντρα στη Νόρκεπινγκ (2-4 εντός). Μπορεί να μην ήταν χειρότερη από την αντίπαλό της, ωστόσο αποδείχθηκε πιο άστοχη στην τελική προσπάθεια. Πρώτη της απώλεια μετά από τρεις σερί νίκες.

Μπορεί να προέρχεται από ήττα, ωστόσο σε γενικές γραμμές η Σίριους δείχνει σε καλύτερη κατάσταση από τη Χάλμσταντ, η οποία όσο δεν σκοράρει χάνει βαθμούς. Δείχνουν ικανοί οι φιλοξενούμενοι να πάρουν κάτι, ενώ έχουν και το απόλυτο σε πέντε παιχνίδια με τη Χάλμσταντ, οπότε και επιλογή μας είναι το Χ2 σε απόδοση 1.70.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

20:00 Ντέγκερφορς – ΑΪΚ: Διπλό (1.83 @bwin)

20:00 Χάλμσταντ – Σίριους: Χ2 (1.70 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!