Rubin Kazan prognostiko

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Παρασκευή 27 Αυγούστου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από το πρωτάθλημα Ρωσίας.

Κίμκι – Νίζνι Νόβγκοροντ Προγνωστικά

Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει εδώ και τρεις αναμετρήσεις η Κίμκι, σε ένα σερί όπου και μετράει δυο ισοπαλίες και μια ήττα, μετά και την ισοπαλία με τη Ρουμπίν Καζάν (1-1), εντός. Αποτέλεσμα που ήταν και το πιο δίκαιο, καθώς οι δυο ομάδες ήταν ισάξιες στον αγωνιστικό χώρο, δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες. Ψάχνει να βρει αντίδραση, με μια καλή εμφάνιση, έχοντας μόλις μια νίκη μέχρι τώρα. Από δυο σερί ήττες προέρχεται στο πρωτάθλημα η Νίζνι Νόβγκοροντ, κόντρα σε Ούφα (1-2 εντός) και Ροστόφ (1-2 εντός). Σε γενικές γραμμές ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι και το οποίο κρίθηκε στις λεπτομέρειες, από ένα αυτογκόλ στα τελευταία λεπτά. Στους επτά βαθμούς μετά από τις πέντε πρώτες στροφές στο φετινό πρωτάθλημα

Αντίδραση θέλουν να βγάλουν απόψε οι δυο ομάδες, μετά και τα τελευταία τους αρνητικά αποτελέσματα. Με το στόχο να είναι κοινός, θα κρατήσουμε το Goal/Goal σε απόδοση 1.93 από την Bwin.

Κράσνονταρ – Ρουμπίν Καζάν Προγνωστικά

Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για την Κράσνονταρ, η οποία δεν τα κατάφερε στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λοκομοτίβ Μόσχας (2-1). Ευκαιρίες και από τις δυο πλευρές, ωστόσο η Λοκομοτίβ αποδείχθηκε πιο εύστοχη στην τελική προσπάθεια, για να πάρει και το κάτι παραπάνω. Αυτή ήταν και η τρίτη της ήττα στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές, οπότε και είναι στους έξι βαθμούς. Αήττητη συνεχίζει την πορεία της στο φετινό πρωτάθλημα η Ρούμπιν Καζάν, σε ένα σερί όπου και μετράει τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες, μετά και το βαθμό που πήρε στην έδρα της Κίμκι (1-1). Αποτέλεσμα που ήταν και το πιο δίκαιο, καθώς οι δυο ομάδες ήταν ισάξιες στον αγωνιστικό χώρο, δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες. Δεύτερη σερί ισοπαλία, μετά και από εκείνη με την Κρίλια Σοβέτοφ (1-1 εντός), είναι στους έντεκα βαθμούς μετά από τις πέντε πρώτες αγωνιστικές.

Με μοναδικό στόχο την επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα θα παραταχθεί η Κράσνονταρ, καθώς δεν χωρούν περιθώρια για νέα απώλεια. Δεν θα έχει καθόλου εύκολο έργο, κόντρα στην αήττητη Ρουμπίν Καζάν. Επιλογή μας, το Goal/Goal σε απόδοση 1.70 από την Bwin.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

18:30 Κίμκι – Νίζνι Νόβγκοροντ: Goal/Goal (1.93 @bwin)

20:30 Κράσνονταρ – Ρουμπίν Καζάν: Goal/Goal (1.70 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!