BATE prognostiko

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Κυριακή 27 Ιουνίου σήμερα και πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από την Α’ Λευκορωσίας.

Ίσλοχ – Μινσκ Προγνωστικά

Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει εδώ και έξι αναμετρήσεις η Ίσλοχ, σερί στο οποίο και μετράει δυο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, ερχόμενη από το εκτός 2-0 κόντρα στη Γκόμελ. Μετά και από αυτό το νέο αρνητικό αποτέλεσμα, βρίσκεται στην 11η θέση, έχοντας συγκεντρώσει 14 βαθμούς. Χωρίς νίκη στα πέντε τελευταία εντός της, έχοντας μια ισοπαλία και τέσσερις ήττες. Από δυο σερί ήττες προέρχεται από την πλευρά της η Μινσκ, κόντρα σε Σλάβια Μοζίρ (1-2 εκτός) και Ζβέζντα Μινσκ (1-2 εντός). Κάπως έτσι, έφτασε και τους 19 βαθμούς μετά από 13 αγωνιστικές. Πανηγύρισε ένα διπλό στις τέσσερις πιο πρόσφατες εξόδους της, μετρώντας ακόμη μια ισοπαλία και δυο ήττες.

Να εκμεταλλευτεί την πολύ κακή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση της Ίσλοχ θέλει η Μινσκ, έτσι ώστε να πάρει το τρίτο διαδοχικό της τρίποντο. Μας πείθει περισσότερο, οπότε και θα της δώσουμε το προβάδισμα, επιλέγοντας το Διπλό σε απόδοση 2.80 από την Bwin.

Μπάτε Μπορίσοφ – Τορπέντο Μπελάζ Προγνωστικά

Από πέντε διαδοχικές νίκες στο φετινό πρωτάθλημα προέρχεται η Μπάτε Μπορίσοφ, κόντρα σε Ρουχ Μπρεστ (3-2 εντός), Σπούτνικ (2-1 εντός), Σλάβια Μοζίρ (3-0 εντός), Νέμαν Γκρόντνο (3-0 εντός) και Ντιναμό Μινσκ (0-2 εκτός), ενώ μεσοβδόμαδα πήρε ακόμη μια για το κύπελλο, επί της Μπαρανόβιτσι (1-6 εκτός). Είναι στη δεύτερη θέση της κατάταξης, έχοντας συγκεντρώσει 32 βαθμούς. Επικράτησε και στα οκτώ φετινά εντός της. Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για την Τορπέντο Μπελάζ, καθώς μετά τις δυο ήττες από Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ (0-1 εντός) και Ρουχ Μπρεστ (3-0 εκτός), επικράτησε με 2-0 της Σπούτνικ, εντός. Κάπως έτσι, έφτασε και τους 18 βαθμούς σε 13 αγωνιστικές. Πανηγύρισε ένα διπλό στις πέντε τελευταίες εξόδους της (1-2-2).

Σε δαιμονιώδη αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η Μπάτε Μπορίσοφ, δείχνει η πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας αυτή τη στιγμή, οπότε και δύσκολα θα της βάλει φρένο η Τορπέντο Μπελάζ. Ωστόσο, στα μεταξύ τους πετυχαίνει γκολ (9/10), κάτι που περιμένουμε να κάνει και απόψε. Επιλογή μας, το Over 2.5 σε απόδοση 1.83.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

16:00 Ίσλοχ – Μινσκ: Διπλό (2.80 @bwin)

20:00 Μπάτε Μπορίσοφ – Τορπέντο Μπελάζ: Over 2.5 (1.83 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!