Independiente Santa Fe prognostika

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Σάββατο 27 Μαρτίου σήμερα και πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από την Α’ Κολομβίας.

Τζούνιορ – Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε Προγνωστικά

Από δυο διαδοχικές νίκες προέρχεται στο πρωτάθλημα η Τζούνιορ, κόντρα σε Ντεπορτίβο Περέιρα (3-0 εντός) και Ντεπόρτες Τολίμα (0-1 εκτός). Έφτασε τους 23 βαθμούς συνολικά και είναι στην έβδομη θέση, μαζί με τη Μιγιονάριος, έχοντας και ματς περισσότερο. Επικράτησε στα πέντε από επτά εντός της στο Απερτούρα, μετρώντας ακόμη από μια ισοπαλία και ήττα. Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για την Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε, μετά από δυο αναμετρήσεις και με απολογισμό μια ισοπαλία και μια ήττα, επικρατώντας με 2-0 της Όνσε Κάλντας, εντός.  Έφτασε έτσι τους 25 βαθμούς και βρίσκεται στην τρίτη θέση, στο -1 από τη δεύτερη Λα Εκιδάδ και στο -2 από την πρωτοπόρο Ατλέτικο Νασιονάλ. Από δυο νίκες, ισοπαλίες και ήττες σε έξι εξόδους στο φετινό Απερτούρα.

Σε ανοδική πορεία βρίσκεται η Τζούνιορ, που απόψε θέλει να εκμεταλλευτεί την πολύ καλή εντός έδρας παρουσία της και να πανηγυρίσει ακόμη ένα τρίποντο, που θα τη φέρει πιο ψηλά στην κατάταξη. Ωστόσο, μόνο εύκολο δεν είναι το έργο της. Επιλογή μας, το Goal/Goal σε απόδοση 2.05 από την Bwin.

Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν – Ατλέτικο Νασιονάλ Προγνωστικά

Για ένατο διαδοχικό παιχνίδι παρέμεινε αήττητη η Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν, σε ένα σερί όπου και μετράει τέσσερις νίκες και πέντε ισοπαλίες, μετά και το εκτός 1-2 επί της Αμέρικα ντε Κάλι.  Έφτασε έτσι τους 24 βαθμούς μετά από 14 αναμετρήσεις και βρίσκεται στην πέμπτη θέση και στο -3 από την κορυφή. Τρεις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες ο εντός έδρας απολογισμός της, στο φετινό Απερτούρα. Αήττητη παρέμεινε για πέμπτο σερί παιχνίδι πρωταθλήματος η Ατλέτικο Νασιονάλ, στο οποίο και μετράει τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία, ερχόμενη από το εντός 3-1 επί της Τζαγκουάρες. Έφτασε τους 27 βαθμούς και είναι στην κορυφή. Δυο διπλά σε έξι εξόδους στο Απερτούρα, μετρώντας ακόμη από δυο ισοπαλίες και ήττες.

Να εκμεταλλευτεί την πολύ καλή εντός έδρας παρουσία της θέλει απόψε η Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε, με σκοπό να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και να μείνει σε επαφή με την κορυφή. Είναι το φαβορί, ειδικά από τη στιγμή που η Όνσε Κάλντας δεν πείθει εκτός, οπότε και περιμένουμε να πάρει τη νίκη. Επιλογή μας, είναι το Άσσος και Under 3.5 σε απόδοση 2.00.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

01:05 Τζούνιορ – Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε: Goal/Goal (2.05 @bwin)

04:10 Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν – Ατλέτικο Νασιονάλ: Goal/Goal (1.93 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!