prognostiko stoiximatos 27022022

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Κυριακή 27 Φεβρουαρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με την αναμέτρηση από το πρωτάθλημα του Μεξικού.

Κρουζ Αζούλ – Σάντος Λαγκούνα Προγνωστικά

Από την τρίτη διαδοχική της νίκη σε όλες τις διοργανώσεις προέρχεται η Κρουζ Αζούλ, μετά και το εντός 3-1 επί της Φόρτζε, για το Τσάμπιονς Λιγκ. Αποτέλεσμα που ήταν και το πιο δίκαιο, καθώς ήταν ανώτερη και δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες, γεγονός που σε συνδυασμό με το 0-1 στο πρώτο παιχνίδι, της χάρισε και την πρόκριση. Σε ότι έχει να κάνει με το πρωτάθλημα, έρχεται από το διπλό 1-4 επί της Τολούκα. Επικράτησε στα τρία από τα τέσσερα τελευταία εντός της.

Επιστροφή στις αποτυχίες για τη Σάντος Λαγκούνα, καθώς μετά από δυο παιχνίδια (1-1-0), ηττήθηκε με το βαρύ 3-0 στην έδρα του Μόντρεαλ, για το Τσάμπιονς Λιγκ. Παρότι έπαιζε δυο αποτελέσματα μετά και τη νίκη 1-0 στο πρώτο παιχνίδι, η εικόνα της ήταν κάκιστη, βρέθηκε από νωρίς με την πλάτη στον τοίχο και δεν κατάφερε να αντιδράσει σε καμία περίπτωση. Έμεινε έτσι εκτός συνέχειας. Χωρίς νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, έχοντας δυο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Με υπηρεσιακό απόψε, μετά και την απόλυση του Πέδρο Καϊσίνια.

Βίοι αντίθετοι για τις δυο ομάδες μέχρι στιγμής στη σεζόν. Αποδίδει πολύ καλύτερα η Κρουζ Αζούλ, έρχεται από πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ που της έδωσε έξτρα ψυχολογία και έχει και το πλεονέκτημα της έδρας απόψε. Με υπηρεσιακό η Σάντος Λαγκούνα, θέλει να σηκώσει κεφάλι. Επιλογή μας, ο Άσσος σε απόδοση 2.00 από την Bwin.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

03:00 Κρουζ Αζούλ – Σάντος Λαγκούνα: Άσσος (2.00 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!