prognostika stoiximatos

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Παρασκευή 26 Νοεμβρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με μια αναμέτρηση από το πρωτάθλημα της Βραζιλίας.

Μπαΐα – Γκρέμιο Προγνωστικά

Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα είναι εδώ και τρεις αναμετρήσεις η Μπαΐα, σε ένα σερί όπου και μετράει μια ισοπαλία και δυο ήττες, μετά και την εντός έδρας “λευκή” ισοπαλία με αντίπαλο την Κουιάμπα. Αδικείται, καθώς είχε την επιθετική πρωτοβουλία, όμως ήταν αρκετά άστοχη στην τελική προσπάθεια, ενώ δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα. Αυτό ήταν και το τρίτο σερί παιχνίδι που δεν κατάφερε να σκοράρει. Παρέμεινε αήττητη στα επτά τελευταία εντός της (3-4-0).

Αήττητη στα τρία τελευταία παιχνίδια της για το πρωτάθλημα η Γκρέμιο, μετρώντας δυο νίκες και μια ισοπαλία, μετά και το εντός 2-2 με τη Φλαμένγκο, μεσοβδόμαδα.  Αποτέλεσμα δίκαιο, βάση της εικόνας των δυο πλευρών, με την ίδια να αντιδράει και να ισοφαρίζει από το 0-2. Ηττήθηκε στις επτά από τις οκτώ πιο πρόσφατες εξόδους της, πανηγυρίζοντας ωστόσο και ένα διπλό.

Μάχη για την παραμονή τους στην κατηγορία δίνουν και οι δυο πλευρές, ωστόσο στην πιο κρίσιμη στιγμή του πρωταθλήματος, η Γκρέμιο δείχνει ότι πατάει καλύτερα από τη Μπαΐα και έρχεται από αήττητο σερί. Γι’ αυτό και επιλογή μας, αποτελεί το 2 (DNB) σε απόδοση 1.98 από την Bwin.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

00:00 Μπαΐα – Γκρέμιο: 2 (DNB) (1.98 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!