Fenerbahce prognostiko

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Πέμπτη 26 Αυγούστου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Ελσίνκι – Φενερμπαχτσέ Προγνωστικά

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για την Ελσίνκι, επικρατώντας με 0-1 στην έδρα της Λάχτι, για το πρωτάθλημα. Μπορεί να μην έπιασε το μέγιστο της απόδοσης της, ωστόσο και πάλι ήταν καλύτερη, ενώ αν ήταν και λιγάκι πιο εύστοχη, το σκορ θα μπορούσε να είναι ακόμη μεγαλύτερο. Τώρα, στρέφει την προσοχή της στην αποψινή ρεβάνς με τη Φενερμπαχτσέ, όπου για να πάρει αυτή την πρόκριση για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, θα πρέπει να επικρατήσει με πάνω από δυο τέρματα διαφορά.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έχει ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της για τη φετινή σεζόν, η Φενερμπαχτσέ, η οποία έχει επικρατήσει και στα τρία πρώτα παιχνίδια της, στη σεζόν, ερχόμενη από το εντός 2-0 επί της Αντάλιασπορ. Αποτέλεσμα που ήταν και το πιο δίκαιο, καθώς ήταν με διαφορά καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο, παρότι έπαιξε και με ορισμένες αλλαγές. Ταξίδεψε στη Φινλανδία, με μοναδικό στόχο την υπεράσπιση του υπέρ της 1-0 στο ματς της προηγούμενης εβδομάδας. Οπότε και παίζει για δυο αποτελέσματα, καθώς προκρίνεται ακόμη και με ισοπαλία.

Να εκμεταλλευτεί την πολύ καλή έδρα της καλείται η Ελσίνκι και να κάνει την ανατροπή του εις βάρους της 1-0 στην Τουρκία. Ωστόσο, το έργο της κόντρα σε μια σαφώς πιο ποιοτική Φενερμπαχτσέ, μόνο εύκολο δεν θεωρείται. Επιλογή μας, το Under 2.5 σε απόδοση 1.82 από την Bwin.

Γαλατασαράι – Ράντερς Προγνωστικά

Αήττητη παραμένει εδώ και πέντε αναμετρήσεις, ανεξάρτητα από τη διοργάνωση, η Γαλατασαράι, σε ένα σερί όπου και μετράει τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες, μετά και το εντός 2-1 επί της Χατάισπορ. Βρέθηκε πίσω από νωρίς, ωστόσο κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα σχετικά γρήγορα και να ολοκληρώσει την ανατροπή στα τελευταία λεπτά. Καλείται τώρα, να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα και να πάρει τη νίκη απόψε κόντρα στη Ράντερς, με την οποία έμεινε στο 1-1 στη Δανία, για να βρεθεί στους ομίλους της διοργάνωσης.

Παράλληλα όμως και η Ράντερς μετράει ένα αήττητο σερί οκτώ αναμετρήσεων, στο οποίο και έχει απολογισμό πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες, ερχόμενη από το εντός 1-1 με την Άαλμποργκ. Αποτέλεσμα που ήταν και το πιο δίκαιο, καθώς αμφότερες ήταν ισάξιες στον αγωνιστικό χώρο. Στρέφει τώρα την προσοχή της στην Ευρώπη, όπου και θέλει να κάνει την έκπληξη απόψε και να πάρει την πρόκριση εις βάρος της Γαλατασαράι.

Σαφώς πιο ποιοτικό και έμπειρο σύνολο η Γαλατασαράι, από τη στιγμή που παίζει και στην έδρα της, είναι λογικό φαβορί για να πάρει και την πρόκριση. Ωστόσο, η Ράντερς είναι σκληρό καρύδι και δεν πρόκειται να χαριστεί. Περιμένουμε γκολ, επιλογή μας το Over 2.5 σε απόδοση 1.78 από την Bwin.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

19:00 Ελσίνκι – Φενερμπαχτσέ: Under 2.5 (1.82 @bwin)

21:00 Γαλατασαράι – Ράντερς: Over 2.5 (1.78 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!