Norrby prognostiko

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Δευτέρα 26 Ιουλίου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από το πρωτάθλημα της Β’ Σουηδίας.

Γκάις – Ακρόπολις Προγνωστικά

Από την τέταρτη διαδοχική της ήττα προέρχεται η Γκάις, καθώς μετά και από εκείνες κόντρα σε Λαντσκρόνα (1-3 εντός), Σούντσβαλ (2-0 εκτός) και Γιόνσεπινγκ (1-0 εκτός), δεν τα κατάφερε ούτε στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Μπράγκε (0-2 εντός). Βρέθηκε από νωρίς πίσω, προσπάθησε να βγάλει αντίδραση, όμως αποδείχθηκε κατώτερη των περιστάσεων, δεχομένη ακόμη ένα τέρμα στα τελευταία λεπτά. Δυο νίκες και τέσσερις ήττες στα εντός της, έχοντας ηττηθεί στα τέσσερα πιο πρόσφατα αντίστοιχα ματς. Αντίστοιχα, και η Ακρόπολις έρχεται από δυο σερί ήττες, κόντρα σε Χέλσινγκμποργκ (1-0 εκτός) και Νόρμπι (0-3 εντός). Είχε περισσότερο παθητικό ρόλο και δεν απείλησε ιδιαίτερα, ενώ δεν κατάφερε να τα βγάλει εις πέρας ούτε στο αμυντικό της κομμάτι. Χωρίς διπλό σε έξι εξόδους, έχοντας δυο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες.

Σε πτωτική πορεία και οι δυο ομάδες, τόσο αγωνιστικά, όσο και ψυχολογικά, μετά και το σερί ηττών από το οποίο και προέρχονται. Δύσκολα θα ξεχωρίσουμε κάποια ομάδα ως φαβορί, επιλογή μας είναι η Ισοπαλία σε απόδοση 3.35 από την Bwin.

Νόρμπι – Βαστέρας Προγνωστικά

Τη δεύτερη διαδοχική της νίκη πανηγύρισε η Νόρμπι, καθώς μετά και από εκείνη επί της Βάρναμο (2-0 εντός), επικράτησε και της Ακρόπολις (0-3 εκτός). Μπορεί να μην έπιασε το μέγιστο της απόδοσής της, ωστόσο ήταν καλύτερη από την αντίπαλό της και έφτασε στο θετικό αποτέλεσμα, το οποίο τη φέρνει στην τρίτη θέση της κατάταξης. Τρεις νίκες και από μια ισοπαλία και ήττα ο απολογισμός της, στη διοργάνωση. Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει εδώ και πέντε αναμετρήσεις η Βαστέρας, σε ένα σερί όπου και μετράει δυο ισοπαλίες και τρεις ήττες, μετά και το βαρύ εντός έδρας 0-4 από τη Χέλσινγκμποργκ, όπου και αποδείχθηκε κατώτερη των περιστάσεων. Δεύτερη διαδοχική ήττα, μετά και από εκείνη στην έδρα της Σούντσβαλ (1-0 εκτός), τρίτο σερί ματς που δεν σκόραρε. Μια νίκη, μια ισοπαλία και τρεις ήττες σε πέντε εξόδους.

Συνέχεια στις επιτυχίες έχει την ευκαιρία να δώσει απόψε η Νόρμπι, η οποία βρίσκεται σε πολύ καλύτερη κατάσταση από τη Βαστέρας, που παραπαίει. Με διαφορά υπέρ των γηπεδούχων και η παράδοση, οπότε και επιλογή μας είναι ο Άσσος σε απόδοση 2.00.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

20:00 Γκάις – Ακρόπολις: Ισοπαλία (3.35 @bwin)

20:00 Νόρμπι – Βαστέρας: Άσσος (2.00 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!