Nacional prognostiko

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Τετάρτη 26 Μαΐου σήμερα και πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από το Copa Libertadores.

Μπαρτσελόνα – Σάντος Προγνωστικά

Αήττητη παραμένει εδώ και τρεις αναμετρήσεις η Μπαρτσελόνα, μετρώντας δυο νίκες και μια ισοπαλία, σε όλες τις διοργανώσεις, μετά καιτ ο εντός 4-0 επί της Ολμέδο. Είναι ανεβασμένη ψυχολογικά, ειδικά μετά και την εξασφάλιση της πρόκρισης στα νοκ άουτ του Κόπα Λιμπερταδόρες. Απόψε, θέλει απλά έναν βαθμό για να τερματίσει και πρώτη, ωστόσο αυτό μικρή διαφορά έχει. Αήττητη στα 18 τελευταία εντός της (13-5-0). Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για τη Σάντος, μετά από δυο σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, καθώς δεν τα κατάφερε στην έδρα της Δε Στρόνγκεστ (2-1), την προηγούμενη αγωνιστική των ομίλων. Με έξι βαθμούς, είναι στην τρίτη θέση, μαζί με τη Δε Στρόνγκεστ, οπότε και θέλει νίκη απόψε και παράλληλα απώλεια για τη Μπόκα Τζούνιορς, έτσι ώστε να προκριθεί αυτή στα νοκ άουτ. Μόλις ένα διπλό στις 16 πιο πρόσφατες εξόδους της (1-5-10).

Μπορεί να είναι αδιάφορη απόψε, ωστόσο η Μπαρτσελόνα δεν αφήνει κανένα παιχνίδι και κυνηγάει πάντα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ειδικά στην έδρα της, όπου και έχει αήττητο σερί, εν αντιθέσει με τη Σάντος που θέλει μόνο νίκη και εκτός παραπαίει. Επιλογή μας, ο Άσσος σε απόδοση 2.15 από την Bwin.

Νασιονάλ – Αρχεντίνος Τζούνιορς Προγνωστικά

Αήττητη παραμένει εδώ και τρεις αναμετρήσεις η Νασιονάλ, σε ένα σερί όπου και μετράει δυο νίκες και μια ισοπαλία, μετά και το διπλό επί της Προγκρέσο (1-3 εκτός). Στρέφει τώρα την προσοχή της στο Κόπα Λιμπερταδόρες, όπου για να πάρει την πρόκριση στα νοκ άουτ, θέλει νίκη απόψε και παράλληλα να λήξει ισόπαλο το άλλο ματς του ομίλου. Αν υπάρξει νικητής εκεί, τότε και πάλι με νίκη της η Νασιονάλ θα συνεχίσει στο Κόπα Σουνταμερικάνα. Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για την Αρχεντίνος Τζούνιορς, επικρατώντας με 1-0 της Ατλέτικο Νασιονάλ, στο προηγούμενο ματς του ομίλου. Κάπως έτσι, έφτασε τους δώδεκα βαθμούς και είναι μόνη πρώτη στον έκτο όμιλο της διοργάνωσης, στο +6 από τη δεύτερη θέση. Έχει εξασφαλίσει πρόκριση αλλά και πρωτιά, οπότε και είναι αδιάφορη απόψε.

Να εξαντλήσει τα όποια περιθώρια έχει για πρόκριση στα νοκ άουτ, θέλει η Νασιονάλ, οπότε και θα παίξει μόνο για τη νίκη απόψε, ευελπιστώντας σε κάτι θετικό από τη Χιλή. Είναι το φαβορί κόντρα στην αδιάφορη Αρχεντίνος Τζούνιορς, οπότε και επιλογή μας είναι ο Άσσος σε απόδοση 1.70.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

03:00 Μπαρτσελόνα – Σάντος: Άσσος (2.15 @bwin)

05:00 Νασιονάλ – Αρχεντίνος Τζούνιορς: Άσσος (1.70 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!