Vejle prognostika

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από Ρωσία και Δανία.

Ταμπόφ – Ρότορ Βόλγκογκραντ Προγνωστικά

Η πολύ κακή εικόνα που έδειχνε πριν από τη διακοπή, συνεχίστηκε και στο πρώτο παιχνίδι της με την επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις, καθώς γνώρισε βαριά ήττα στην έδρα της Λοκομοτίβ Μόσχας, με 3-0, για το κύπελλο. Στο πρωτάθλημα, παραμένει στην τελευταία θέση, με 13 βαθμούς, έχει αρκετά εξωαγωνιστικά προβλήματα που δεν την επιτρέπουν να ελπίζει σε πολλά, με τη σωτηρία να είναι ο μόνος στόχος, ούσα πλέον μια νέα ομάδα, μετά και τις πολλές αλλαγές στο ρόστερ. Επιστροφή στα γήπεδα για τη Ρότορ Βόλγκογκραντ, μετά από δυο και κάτι μήνες, έχοντας επικρατήσει στα δυο τελευταία παιχνίδια της, πριν τη διακοπή. Βαθμολογικά, είναι οριακά πάνω από την αποψινή της αντίπαλο, έχοντας ένα βαθμό διαφορά.

Δεν ικανοποίησε με την παρουσία της στο ματς κυπέλλου η Ταμπόφ, λογικό όμως καθώς είναι μια νέα ομάδα πλέον, με πολλά προβλήματα να την ταλαιπωρούν και που δύσκολα θα μείνει στην κατηγορία. Ξεκάθαρο φαβορί οι φιλοξενούμενοι, οπότε και πάμε με το Διπλό και Under 3.5 σε απόδοση 2.10 από την Bwin.

Βέιλε – Χόρσενς Προγνωστικά

Μετά από τέσσερις αναμετρήσεις και με απολογισμό μια νίκη και τρεις ισοπαλίες, η Βέιλε υπέστη και πάλι την ήττα, καθώς δεν τα κατάφερε στην έδρα της Μπρόντμπι (2-1). Βρίσκεται έτσι στην ένατη θέση με 20 βαθμούς, ούσα τέσσερις μακριά από την εξάδα και τα πλέι οφ, πέντε αγωνιστικές πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας. Χωρίς νίκη στα πέντε τελευταία εντός της, με δυο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει εδώ και επτά αναμετρήσεις η Χόρσενς, σε ένα σερί όπου και μετράει μια ισοπαλία και έξι ήττες, μετά και το εντός 0-0 με την Οντένσε. Είναι έτσι σταθερά στην τελευταία θέση της κατάταξης. Χωρίς διπλό σε οκτώ φετινές εξόδους, μετρώντας μια ισοπαλία και επτά ήττες, έχοντας σκοράρει μια φορά στις έξι πιο πρόσφατες από αυτές.

Μπορεί να μην ικανοποιεί στα τελευταία παιχνίδια της, ωστόσο απόψε η Βέιλε έχει μεγάλη ευκαιρία να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα, κόντρα σε μια Χόρσενς που είναι απογοητευτική στη σεζόν, ειδικά στα εκτός της. Επιλογή μας, ο Άσσος σε απόδοση 2.00.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

18:00 Ταμπόφ – Ρότορ Βόλγκογκραντ: Διπλό και Under 3.5 (2.10 @bwin)

20:00 Βέιλε – Χόρσενς: Άσσος (2.00 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!