prognostiko stoiximatos 26022022

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Σάββατο 26 Φεβρουαρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με μια αναμέτρηση από το πρωτάθλημα του Μεξικού.

Γουαδαλαχάρα – Πουέμπλα Προγνωστικά

Από δυο σερί ήττες προέρχεται η Γουαδαλαχάρα, κόντρα σε Τίγκρες (1-3 εκτός) και Λεόν (2-1 εντός). Κόντρα στην τελευταία βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ, ωστόσο είχε τον έλεγχο των κινήσεων στην πορεία και δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες. Ισοφάρισε, αλλά δεν ήταν ικανή για το κάτι παραπάνω, δεχόμενη και δεύτερο τέρμα στο φινάλε. Τρίτη ήττα στα πέντε τελευταία παιχνίδια της (1-1-3), δείχνοντας ότι δεν είναι και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση που θα μπορούσε.

Αήττητη συνεχίζει την πορεία της η Πουέμπλα, μετά και τις έξι πρώτες στροφές στο φετινό Κλαουσούρα, έχοντας τέσσερις νίκες και δυο ισοπαλίες, μετά και το εντός 1-0 επί της Μοντερέι. Μπήκε δυναμικά και προηγήθηκε από νωρίς, δέχθηκε αρκετές φάσεις στην πορεία, με αποκορύφωμα το χαμένο πέναλτι της αντιπάλου της, ενώ άντεξε παρότι αγωνιζόταν και με παίκτη λιγότερο σχεδόν σε όλο το δεύτερο ημίχρονο. Πήρε το διπλό στις πέντε από τις έξι τελευταίες εξόδους της, έχοντας και μια ήττα

Πολύ καλύτερο το ξεκίνημα που πραγματοποιεί στη σεζόν η Πουέμπλα, η οποία είναι αήττητη και έτσι θέλει να παραμείνει και απόψε. Με 5/6 νίκες μακριά από την έδρα της, δείχνει ικανή να πάρει κάτι κόντρα σε μια Γουαδαλαχάρα που προβληματίζει για ακόμη μια σεζόν. Επιλογή μας, το 2 (DNB) σε απόδοση 2.20 από την Bwin.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

03:00 Γουαδαλαχάρα – Πουέμπλα: 2 (DNB) (2.20 @bwin)

To νέο Golden 21 έφτασε στο Pamestoixima.gr και είναι δωρεάν για όλους!​

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε Σαββατοκύριακο. Οι προβλέψεις μου για το Golden 21 αυτής της εβδομάδας (21-27 Φεβρουαρίου 2022)

  • Μαγιόρκα – Βαλένθια
  • Αστέρας Τρίπολης – Άρης
  • Έβερτον – Μάντσεστερ Σίτι
  • Γκλάντμπαχ – Βόλφσμπουργκ
  • Σασουόλο – Φιορεντίνα
  • Σπέτσια – Ρόμα
  • Λάτσιο – Νάπολι

*Ο διαγωνισμός είναι δωρεάν & δεν απαιτείται κατάθεση ή συμμετοχή στα παίγνια​