Atletico Mineiro prognostika

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Τρίτη 26 Ιανουαρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με τις δυο εξ αναβολής αναμετρήσεις από την Α’ Βραζιλίας.

Παλμέιρας – Βάσκο ντα Γκάμα Προγνωστικά

Από δυο διαδοχικές ήττες προέρχεται η Παλμέιρας, κόντρα σε Φλαμένγκο (2-0 εκτός) και Σεαρά (2-1 εκτός). Δικαιολογημένες, καθώς το μυαλό της είναι στον τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες, το ερχόμενο Σάββατο (30/1), εκεί όπου θα αντιμετωπίζει τη Σάντος. Παραμένει αήττητη στα επτά τελευταία εντός της στο πρωτάθλημα, έχοντας έξι νίκες και μια ισοπαλία. Αντιθέτως, η Βάσκο ντα Γκάμα πανηγύρισε και πάλι τη νίκη, μετά από δυο σερί ήττες, επικρατώντας με 3-2 της Ατλέτικο Μινέιρο. Ψάχνει το πρώτο της διπλό μετά από πέντε εξόδους (0-2-3), το οποίο θα της δώσει βαθμολογική ανάσα στη μάχη που δίνει για παραμονή στην κατηγορία. Το θέλει περισσότερο, η Παλμέιρας έχει αλλού το μυαλό της, οπότε πάμε με το 2 (DNB) σε απόδοση 2.25 από την Bwin.

Ατλέτικο Μινέιρο – Σάντος Προγνωστικά

Μετά από τέσσερις αναμετρήσεις και με απολογισμό δυο νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες, η Ατλέτικο Μινέιρο υπέστη και πάλι την ήττα, καθώς δεν τα κατάφερε στην έδρα της Βάσκο ντα Γκάμα (3-2). Ψάχνεται για επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα, ποντάροντας παράλληλα και στο εντός έδρας αήττητο των τεσσάρων αγώνων (3-1-0). Από δυο διαδοχικές ήττες προέρχεται από την πλευρά της η Σάντος, κόντρα σε Φορταλέζα (2-0 εκτός) και Γκοϊάς (3-4 εντός). Δεν έδειχνε και τόσο ψημμένη να “κυνηγήσει” τα παιχνίδια, καθώς έχει στρέψει την προσοχή της στον τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες (30/01). Απόψε μάλιστα θα παίξει με αναπληρωματικούς, για να προσταυτούν οι παίκτες της. Γι’ αυτό και επιλογή μας είναι το 1 Ημίχρονο/1 Τελικό σε απόδοση 1.78.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

01:0 Παλμέιρας – Βάσκο ντα Γκάμα: 2 (DNB) (2.25 @bwin)

01:00 Ατλέτικο Μινέιρο – Σάντος: 1 Ημίχρονο/1 Τελικό (1.78 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!