prognostiko stoiximatos 26012022

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Τετάρτη 26 Ιανουαρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με μια αναμέτρηση από το κύπελλο Κύπρου.

Απόλλων Λεμεσού – ΑΕ Λεμεσού Προγνωστικά

Από δυο σερί νίκες προέρχεται ο Απόλλων, επικρατώντας κατά σειρά των Ομόνοια (2-0 εντός) και Πάφο (0-1 εκτός). Κόντρα στην τελευταία, απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα σε ένα κακό πρώτο μέρος, στο δεύτερο πίεσε την αντίπαλό και κατάφερε να “λυτρωθεί” στο φινάλε. Βρίσκεται έτσι σταθερά στην πρώτη θέση. Επικράτησε στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία εντός του, έχοντας και μια ήττα.

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για την ΑΕ Λεμεσού, μετά από δυο σερί ήττες, επικρατώντας αυτή τη φορά με 1-0 του Εθνικού Άχνας. Τα βρήκε σκούρα κόντρα σε ένα μαχητικό αντίπαλο και σε ένα παιχνίδι που είχε φάσεις, αποδείχθηκε πιο εύστοχη για να πάρει το κάτι παραπάνω. Χωρίς διπλό στις έξι τελευταίες εξόδους της (0-2-4), δεν σκόραρε στις τέσσερις εξ αυτών.

Σε σαφώς καλύτερη κατάσταση ο Απόλλων, έχει το προβάδισμα από τη στιγμή που αγωνίζεται στην έδρα του, εκεί όπου αποδίδει πολύ καλύτερα. Διαθέτει την ποιότητα για να επικρατήσει απόψε της ΑΕ Λεμεσού, που ειδικά εκτός απογοητεύει. Επιλογή μας, ο Άσσος σε απόδοση 2.15 από την Bwin.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

18:00 Απόλλων Λεμεσού – ΑΕ Λεμεσού: Άσσος (2.15 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!