prognostika stoiximatos 25112021

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Πέμπτη 25 Νοεμβρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμέτρησεις από το πρωτάθλημα της Βραζιλίας.

Σάντος – Φορταλέζα Προγνωστικά

Μετά από τρεις αναμετρήσεις και με απολογισμό δυο νίκες και μια ισοπαλία, η Σάντος υπέστη και πάλι την ήττα, καθώς δεν κατάφερε να πάρει κάτι θετικό στην έδρα της Κορίνθιανς, μετά και το τελικό 2-0. Περιορίστηκε περισσότερο παθητικό ρόλο και δεν κατάφερε να ελπίζει σε κάτι, πραγματοποιώντας μόλις μια τελική. Ωστόσο, επικράτησε στα τρία από τα τέσσερα τελευταία εντός της, έχοντας και μια ήττα. Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για τη Φορταλέζα, μετά από πέντε αναμετρήσεις και με απολογισμό μια ισοπαλία και τέσσερις ήττες, επικρατώντας με 1-0 της Παλμέιρας, σε ένα αρκετά ισορροπημένο παιχνίδι, όπου και το τελικό σκορ κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Ηττήθηκε και στις τρεις τελευταίες εξόδους της, στις οποίες και σκόραρε μόλις μια φορά.

Αναμέτρηση με βαθμολογικό κίνητρο και για τις δυο πλευρές, καθώς η Σάντος δεν έχει εξασφαλίσει την παραμονή της και η Φορταλέζα δίνει μάχη για να τερματίσει εντός εξάδας και να βγει στο Κόπα Λιμπερταδόρες. Αρκετά αμυντικοί στα παιχνίδια τους οι γηπεδούχοι, δεν περιμένουμε να ξεφύγει το σκορ, με την επιλογή μας να είναι το Goal/Goal σε απόδοση 1.95 από την Bwin.

Σεαρά – Κορίνθιανς Προγνωστικά

Αήττητη παραμένει εδώ και τρεις αναμετρήσεις η Σεαρά, σε ένα σερί όπου και μετράει δυο νίκες και μια ισοπαλία, μετά και το εκτός 1-1 με την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε. Είχε περισσότερο παθητικό ρόλο, όμως παρότι προηγήθηκε κόντρα στη ροή σε μια από τις ευκαιρίες που παρουσιάστηκαν, δεν κατάφερε να κρατήσει για πολύ το υπέρ της σκορ. Παράλληλα, επικράτησε και στα τρία πιο πρόσφατα εντός της, στα οποία και δέχθηκε μόλις ένα τέρμα. Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για την Κορίνθιανς, καθώς μετά την ήττα από τη Φλαμένγκο (1-0 εκτός), επικράτησε με 2-0 της Σάντος, εντός. Αποτέλεσμα που ήταν και το πιο δίκαιο, καθώς είχε την επιθετική πρωτοβουλία στον αγωνιστικό χώρο και δεν απειλήθηκε σε καμία περίπτωση από την αντίπαλό της. Μακριά από την έδρα της όμως απογοητεύει, μιας και δεν πανηγύρισε διπλό στα επτά πιο πρόσφατα αντίστοιχα ματς, έχοντας τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες.

Με βασικό της όπλο την πολύ καλή εντός έδρας παρουσία της θα παραταχθεί η Σεαρά, η οποία ποντάρει παράλληλα και στο γεγονός ότι η Κορίνθιανς απογοητεύει στα εκτός της. Επιλογή μας, το 1 (DNB) σε απόδοση 1.78.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

00:00 Σάντος – Φορταλέζα: Goal/Goal (1.95 @bwin)

01:00 Σεαρά – Κορίνθιανς: 1 (DNB) (1.78 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!

Πηγή φωτογραφίας: cbf.com.br