prognostika stoiximatos

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Δευτέρα 25 Οκτωβρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με την αναμέτρηση από τη Δανία, η οποία ολοκληρώνει την 13η αγωνιστική.

Άαλμποργκ – Βίμποργκ Προγνωστικά

Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για την Άαλμποργκ, καθώς μετά τη νίκη επί της Σοντερίσκε (4-0 εντός), ηττήθηκε με 1-0 στην έδρα της Άαρχους. Σε ένα αρκετά ισορροπημένο παιχνίδι, η ίδια αποδείχθηκε πιο άστοχη στην τελική προσπάθεια και ηττήθηκε στις λεπτομέρειες. Ποντάρει πολλά στην έδρα της, εκεί όπου αποδίδει καλύτερα, επικρατώντας και στα τέσσερα πιο πρόσφατα αντίστοιχα ματς. Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει εδώ και έξι αναμετρήσεις η Βίμποργκ, σε ένα σερί όπου και μετράει πέντε ισοπαλίες και μια ήττα, μετά και το εντός 1-1 με τη Σίλκεμποργκ. Μπορεί να είχε λιγότερες ευκαιρίες από την αντίπαλό της, ωστόσο στάθηκε ικανή να πάρει κάτι από το παιχνίδι. Χωρίς διπλό στις πέντε τελευταίες εξόδους της, έχοντας τέσσερις ισοπαλίες και μια ήττα.

Πολύ καλύτερη η πορεία που πραγματοποιεί η Άαλμποργκ, απόψε έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες, εκμεταλλευόμενη και την πολύ καλή παρουσία που έχει στα εντός της. Είναι το φαβορί, οπότε και επιλογή μας είναι ο Άσσος σε απόδοση 1.78 από την Bwin.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

20:00 Άαλμποργκ – Βίμποργκ: Άσσος (1.78 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!