prognostika stoiximatos

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με αναμετρήσεις από τη δεύτερη κατηγορία της Σουηδίας.

Λαντσκρόνα – Νόρμπι Προγνωστικά

Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για τη Λαντσκρόνα, καθώς μετά και τη νίκη επί της Γκάις (2-1 εντός), ηττήθηκε με 1-0 στην έδρα της Σούντσβαλ. Δεν ήταν χειρότερη από την αντίπαλό της, ωστόσο σε αντίθεση με την αντίπαλό της ήταν πιο άστοχη στην τελική προσπάθεια. Τέταρτη ήττα στις πέντε τελευταίες στροφές, ωστόσο ποντάρει πολλά στην έδρα της, εκεί όπου επικράτησε στα 5/6 πιο πρόσφατα ματς της. Δεν έχει πανηγυρίσει τη νίκη εδώ και έξι αναμετρήσεις η Νόρμπι, μετρώντας τέσσερις ισοπαλίες και δυο ήττες, ερχόμενη από το εντός 1-1 με την Τρέλεμποργκ. Αποτέλεσμα που ήταν και το πιο δίκαιο, καθώς ήταν ένα αρκετό ισορροπημένο παιχνίδι.  Χωρίς νίκη στα τέσσερα πιο πρόσφατα εκτός της (0-3-1).

Μπορεί να μην ικανοποιεί τελευταία με τις εμφανίσεις της, ωστόσο εντός έδρας η Λαντσκρόνα είναι πολύ πιο αποδοτική. Αυτό είναι που θέλει να εκμεταλλευτεί και σήμερα, για να πάρει το θετικό αποτέλεσμα. Θα της δώσουμε το προβάδισμα, επιλέγοντας το 1 (DNB) σε απόδοση 1.89 από την Bwin.

Βαστέρας – Σούντσβαλ Προγνωστικά

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για τη Βαστέρας, μετά από έξι αναμετρήσεις με τρεις ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες, επικρατώντας με 0-2 στην έδρα της Ακρόπολις. Με διαφορά καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο, έφτασε μια απολύτως δίκαιη νίκη. Μόλις μια νίκη σε οκτώ τελευταία εντός της, μετρώντας ακόμη τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Από την πλευρά της, η Σούντσβαλ προέρχεται από δυο σερί νίκες κόντρα σε Βάσαλουντ (1-2 εκτός) και Λαντσκρόνα (1-0 εντός). Μπορεί να μην ήταν με διαφορά καλύτερη, ωστόσο αποδείχθηκε πιο εύστοχη στην τελική προσπάθεια από την αντίπαλό της, για το κάτι παραπάνω. Μια νίκη στα πέντε τελευταία εκτός της, μετρώντας ακόμη μια ισοπαλία και τρεις ήττες.

Μπορεί να προέρχεται από νίκη, ωστόσο σε γενικές γραμμές η Βαστέρας δεν ικανοποιεί με την παρουσία της. Αντιθέτως, η Σούντσβαλ είναι σε ανοδική πορεία και θέλει να μείνει σε επαφή με την πρώτη τριάδα. Θεωρούμε ότι μπορεί να πάρει αποτέλεσμα, οπότε και επιλογή μας είναι το Χ2 σε απόδοση 1.73.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

16:00 Λαντσκρόνα – Νόρμπι: Άσσος (1.80 @bwin)

16:00 Βαστέρας – Σούντσβαλ: Χ2 (1.73 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!