Brondby prognostiko

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Τετάρτη 25 Αυγούστου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με μια αναμέτρηση από τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μπρόντμπι – Σάλτσμπουργκ Προγνωστικά

Εξακολουθεί να είναι χωρίς νίκη τη φετινή σεζόν η Μπρόντμπι, όπου μετά από επτά παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, μετράει τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Στο τελευταίο εξ αυτών, έμεινε στο 2-2 με την Οντένσε, εκτός, παρότι είχε προηγηθεί με 0-2 στο ημίχρονο. Στο δεύτερο μισό όμως προβλημάτισε και έδωσε το δικαίωμα στην αντίπαλό της να φέρει το ματς στα ίσα. Τώρα καλείται να ανατρέψει το εις βάρος της 2-1 από το πρώτο παιχνίδι και να φτάσει σε νίκη με πάνω από δυο τέρματα διαφορά, έτσι ώστε να βρεθεί στους ομίλους.

Εκπληκτικό ξεκίνημα στη σεζόν για τη Σάλτσμπουργκ, μετά και τα έξι πρώτα παιχνίδια της στη σεζόν έχει πανηγυρίσει ισάριθμες νίκες, με πιο πρόσφατη αυτή που πανηγύρισε εντός έδρας επί της Αούστρια Κλάγκενφουρτ (3-1) για το πρωτάθλημα της Αυστρίας. Με διαφορά καλύτερη, αν και αρκετά άστοχη στην τελική προσπάθεια, ενώ έδωσε και δικαιώματα στην αντίπαλο της, ωστόσο έδειξε χαρακτήρα και έφτασε στο θετικό αποτέλεσμα. Στρέφει τώρα την προσοχή της στην αποψινή ρεβάνς με τη Μπρόντμπι, όπου καλείται να υπερασπιστεί το υπέρ της 2-1, οπότε και παίζει για δυο αποτελέσματα.

Προβάδισμα πρόκρισης έχει αποκτήσει η Σάλτσμπουργκ και με την εικόνα που βγάζει μέχρι τώρα, δείχνει ικανή να το υπερασπιστεί απόψε και να πάρει το εισιτήριο για τους ομίλους. Μπορεί να μην ικανοποιεί η Μπρόντμπι, ωστόσο θα τα παίξει όλα για όλα. Επιλογή μας, το Over 3.5 σε απόδοση 2.25 από την Bwin.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

22:00 Μπρόντμπι – Σάλτσμπουργκ: Over 3.5 (2.25 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!