Finn Harps prognostiko

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Παρασκευή 25 Ιουνίου σήμερα και πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από την Α’ Ιρλανδίας.

Ντάνταλκ – Ντέρι Σίτι Προγνωστικά

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για τη Ντάνταλκ, καθώς μετά από δυο αναμετρήσεις και με απολογισμό μια ισοπαλία και μια ήττα, επικράτησε με 0-1 στην έδρα της Ντρογκέντα Γιουνάιτεντ. Ευκαιρίες και από τις δυο πλευρές, ωστόσο η ίδια αποδείχθηκε πιο εύστοχη. Πανηγύρισε δυο φορές τη νίκη σε οκτώ φετινά εντός, μετρώντας ακόμη δυο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Αήττητο σερί οκτώ αγώνων στο πρωτάθλημα για τη Ντέρι Σίτι, μετρώντας τρεις νίκες και πέντε ισοπαλίες, μετά και το εντός 1-1 με τη Σλίγκο Ρόβερς. Αποτέλεσμα δίκαιο, καθώς αμφότερες είχαν ευκαιρίες και υπήρχε ισορροπία ανάμεσά τους. Παρέμεινε αλώβητη στις έξι πιο πρόσφατες εξόδους της, έχοντας απολογισμό πέντε νίκες και μια ισοπαλία.

Δεν δείχνει σταθερότητα στα παιχνίδια της η Ντάνταλκ και αυτό είναι που θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί απόψε η Ντέρι Σίτι, για να δώσει συνέχεια στην πολύ καλή εικόνα που έχει μακριά από την έδρα της. Επιλογή μας, το Χ2 σε απόδοση 2.08 από την Bwin.

Φιν Χαρπς – Λόνγκφορντ Προγνωστικά

Δεν έχει πανηγυρίσει τη νίκη εδώ και τέσσερις αναμετρήσεις η Φιν Χαρπς, σερί στο οποίο και μετράει μια ισοπαλία και τρεις ήττες, μετά και το εκτός 4-1 από τη Σεντ Πάτρικς, με το τελικό αποτέλεσμα να είναι και το πιο δίκαιο, καθώς η αντίπαλός της ήταν με διαφορά καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο. Χωρίς νίκη στα έξι πιο πρόσφατα εντός της, μετρώντας χαρακτηριστικά μια ισοπαλία και πέντε ήττες. Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει εδώ και 16 αναμετρήσεις η Λόνγκφορντ, σερί στο οποίο και μετράει πέντε ισοπαλίες και έντεκα ήττες, μετά και το εντός 1-2 από τη Γουότερφορντ. Ισορροπημένο παιχνίδι σε γενικές γραμμές, με την αντίπαλό της να είναι καλύτερη στις λεπτομέρειες. Τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες στις οκτώ εξόδους της.

Αντίδραση θέλουν να βγάλουν οι δυο ομάδες, μετά και τα τελευταία αρνητικά τους αποτελέσματα στο πρωτάθλημα. Σε γενικές γραμμές ωστόσο, η Φιν Χαρπς είναι πιο πειστική, την ώρα που η Λόνγκφορντ παραμένει σταθερά στην τελευταία θέση. Επιλογή μας, ο Άσσος σε απόδοση 1.74.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

21:45 Ντάνταλκ – Ντέρι Σίτι: Χ2 (2.08 @bwin)

22:00 Φιν Χαρπς – Λόνγκφορντ: Άσσος (1.74 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!