Rubin Kazan prognostiko

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Κυριακή 25 Απριλίου σήμερα και πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από το πρωτάθλημα Ρωσίας.

Σπαρτάκ Μόσχας – ΤΣΣΚΑ Μόσχας Προγνωστικά

Από δυο διαδοχικές ήττες προέρχεται η Σπαρτάκ κόντρα σε Λοκομοτίβ (2-0 εκτός) και Ούφα (0-3 εντός). Παρά τη νέα απώλεια, παραμένει ψηλά στην κατάταξη, με 47 βαθμούς, ωστόσο απέχει αρκετά από την κορυφή, ευελπιστώντας μόνο στη δεύτερη θέση πλέον. Επικράτησε στα τέσσερα από τα έξι τελευταία εντός της (4-0-2). Παράλληλα, και η ΤΣΣΚΑ προέρχεται από δυο ήττες, έχοντας χάσει από Σότσι (2-1 εκτός) και Λοκομοτίβ Μόσχας (3-0 εκτός), σε πρωτάθλημα και κύπελλο, αντίστοιχα. Είναι στο -1 από τη σημερινή της αντίπαλο στην κατάταξη (2-0-4). Ηττήθηκε στις τέσσερις από τις έξι τελευταίες εξόδους της, στα πλαίσια του πρωταθλήματος.

Πληγωμένες και με κακή ψυχολογική κατάσταση έρχονται στο μεταξύ τους ντέρμπι Σπαρτάκ και ΤΣΣΚΑ. Θα προσπαθήσουν να βγάλουν αντίδραση και να πάρουν ψυχολογία ενόψει της συνέχειας, θέλοντας να τερματίσουν εντός τετράδος. Επιλογή μας, το Over 2.5 σε απόδοση 1.83 από την Bwin.

Ρούμπιν Καζάν – Κράσνονταρ Προγνωστικά

Από τρεις διαδοχικές νίκες προέρχεται η Ρούμπιν Καζάν, επικρατώντας κατά σειρά των Σότσι (1-0 εντός), Ροστόφ (0-1 εκτός) και Ουράλ (0-1 εκτός). Έφτασε έτσι τις έξι νίκες σε επτά παιχνίδια και είναι στην τέταρτη θέση και σε τριπλή ισοβαθμία με ΤΣΣΚΑ και Ντιναμό.  Επικράτησε στα τέσσερα από τα έξι τελευταία εντός της (4-0-2). Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει εδώ και τέσσερις αναμετρήσεις η Κράσνονταρ, σε ένα σερί όπου και μετράει μια ισοπαλία και τρεις ήττες, ερχόμενη από το εντός 2-2 με τη Ζενίτ, όπου είχε πάρει προβάδισμα δυο τερμάτων. Παραμένει έτσι στην 11η θέση και ουσιαστικά δεν διεκδικεί κάτι, έχοντας μείνει αρκετά πίσω. Ηττήθηκε στις έξι από τις επτά τελευταίες εξόδους της (1-0-6).

Σε ανοδική πορεία η Ρούμπιν Καζάν, έρχεται από τρεις σερί νίκες και κάνει όνειρα Ευρώπης, την ώρα που η Κράσνονταρ δεν διεκδικεί κάτι πλέον, έχοντας μείνει αρκετά πίσω. Θα δώσουμε προβάδισμα στους γηπεδούχους, με το 1 (DNB) σε απόδοση 1.95.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

19:00 Ντιναμό Μόσχας – Κίμκι: Over 2.5 (1.83 @bwin)

19:00 Ρούμπιν Καζάν – Κράσνονταρ: 1 (DNB) (1.95 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!