Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Πέμπτη 25 Μαρτίου, Χρόνια Πολλά σε όλους και σε όλες και φυσικά Χρόνια Πολλά στην Ελλάδα μας! Τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, προέρχονται από δυο αναμετρήσεις από την Α’ Κολομβίας.

Ντεπορτίβο Πάστο – Πατριότας Προγνωστικά

Αήττητη παρέμεινε για έκτο διαδοχικό παιχνίδι η Ντεπορτίβο Πάστο, μετρώντας τρεις νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες, μετά και το εκτός 2-2 με την Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν, σε δίκαιο αποτέλεσμα. Μόλις μια νίκη σε έξι συνολικά εντός έδρας ματς στο φετινό Απερτούρα, μετρώντας ακόμη τέσσερις ισοπαλίες και μια ήττα. Αντιθέτως, η Πατριότας προέρχεται από τέσσερις διαδοχικές ήττες κόντρα σε Αμέρικα ντε Κάλι (0-1 εντός), Τζαγκουάρες (3-2 εκτός), Μιγιονάριος (0-2 εντός) και Λα Εκιδάδ (1-2 εντός). Ηττήθηκε στα τέσσερα από τα πέντε συνολικά εκτός της, στο φετινό Απερτούρα, έχοντας παράλληλα και ένα διπλό.

Συνέχεια στο αήττητο σερί της έχει την ευκαιρία να δώσει απόψε η Ντεπορτίβο Πάστο, ψάχνοντας το θετικό αποτέλεσμα που θα τη φέρει ακόμη πιο κοντά στην οκτάδα. Μπορεί να το πετύχει εκμεταλλευόμενη την κακή αγωνιστική κατάσταση της Πατριότας. Επιλογή μας είναι ο Άσσος σε απόδοση 1.70 από την Bwin.

Αγκίλας Ντοράδας – Μιγιονάριος Προγνωστικά

Μετά από οκτώ παιχνίδια και με απολογισμό τέσσερις ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες, η Αγκίλας Ντοράδας πανηγύρισε και πάλι τη νίκη, επικρατώντας με 0-2 στην έδρα της Τζαγκουάρες. Αγνοεί τη νίκη σε έξι εντός στο Απερτούρα, με τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Από την άλλη πλευρά, η Μιγιονάριος μετά από τις τρεις νίκες επί των Μπογιάκα Τσίκο (0-1 εκτός), Αλιάνσα Πετρολέρα (0-2 εκτός) και Πατριότας (0-2 εκτός), υπέστη και πάλι την ήττα, καθώς δεν τα κατάφερε στο ντέρμπι με την Ατλέτικο Νασιονάλ (1-2 εντός), παρότι ήταν με διαφορά καλύτερη. Επικράτησε και στις τρεις τελευταίες εξόδους της, στα πλαίσια του πρωταθλήματος.

Αντίδραση αναζητά απόψε η Μιγιονάριος, μετά και την άδικη ήττα στο ντέρμπι, ενώ και στην κατάταξη παραμένει αρκετά χαμηλά, οπότε και πρέπει να ανέβει θέσεις. Θα της δώσουμε το 2 (DNB) σε απόδοση 1.75.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

21:00 Ντεπορτίβο Πάστο – Πατριότας: Άσσος (1.70 @bwin)

03:10 Αγκίλας Ντοράδας – Μιγιονάριος: 2 (DNB) (1.75 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!