prognostiko stoiximatos 25032022

Όντως χθες η Σερβία U21 παρουσιάστηκε πιο συγκεντρωμένη και επέστρεψε στις νίκες κόντρα στη Βόρεια Μακεδονία U21, ωστόσο το σκορ δεν έμεινε χαμηλά (2-1) για να βγει και η επιλογή του Under 2.5 (απόδοση 1.80). Για τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, ξεχωρίσαμε ένα παιχνίδι από τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 στη ζώνη της Αφρικής.

Αίγυπτος – Σενεγάλη Προγνωστικά

Αήττητη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της για τους ομίλους του προηγούμενου προκριματικού γύρου η Αίγυπτος, έχοντας τέσσερις νίκες και δυο ισοπαλίες σε έξι αντίστοιχα παιχνίδια, γεγονός που την έφερε και στην πρώτη θέση του ομίλου της. Τον περασμένο Ιανουάριο συμμετείχε στα τελικά του Κόπα Άφρικα, όπου παρότι δεν ικανοποίησε με τις εμφανίσεις της, έφτασε μέχρι και τον τελικό, όπου και ηττήθηκε στα πέναλτι από την αποψινή της αντίπαλο. Στόχος τώρα, να ταξιδέψει στο Κατάρ για τα τελικά, για δεύτερη διαδοχική φορά και τρίτη συνολικά στην ιστορία της.

Πέντε νίκες και μια ισοπαλία, ήταν ο απολογισμός για τη Σενεγάλη, στα έξι παιχνίδια που έδωσε στον προηγούμενο προκριματικό, όπου και τερμάρισε πρώτη σε έναν όμιλο με Κονγκό, Ναμίμπια και Τόγκο. Η ψυχολογία της είναι ανεβασμένη στα ύψη μετά και την κατάκτηση του Κόπα Άφρικα, στις αρχές του περασμένου μήνα, εκεί όπου βρέθηκε απέναντι στην Αίγυπτο στον τελικό, με την οποία έμεινε στο μηδέν σε κανονική διάρκεια και παράταση, για να επικρατήσει εν τέλει στα πέναλτι με 4-2. Συνολικά 26 παίκτες κάλεσε γι αυτά τα παιχνίδια ο Αλιού Σισέ, με το στόχο να είναι η πρόκριση στα τελικά.

Σε μια επανάληψη του τελικού του Κόπα Άφρικα, Αίγυπτος και Σενεγάλη κοντράρονται και πάλι, αυτή τη φορά για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Χωρίς προβλήματα οι “Φαραώ”, θα ψάξουν την εκδίκηση τους, όμως το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα έχουν εύκολο έργο κόντρα στη Σενεγάλη. Επιλογή μας, η Ισοπαλία σε απόδοση 2.72 από την Bwin.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

21:30 Αίγυπτος – Σενεγάλη: Χ (2.72 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!

To νέο Golden 21 έφτασε στο Pamestoixima.gr και είναι δωρεάν για όλους!​

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 42.000 ευρώ αυτό το Σαββατοκύριακο. Οι προβλέψεις μου για το Golden 21 αυτής της εβδομάδας (21-27 Μαρτίου 2022)

  • Βραζιλία – Χιλή
  • Παραγουάη – Εκουαδόρ
  • Αργεντινή – Βενεζουέλα
  • Κροατία – Σλοβενία
  • Ιρλανδία – Βέλγιο
  • Αγλλία – Ελβετία
  • Ολλανδία – Δανία

*Ο διαγωνισμός είναι δωρεάν & δεν απαιτείται κατάθεση ή συμμετοχή στα παίγνια​