Sao Paolo Flamengo prognostika

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από την Α’ Βραζιλίας.

Σάο Πάολο – Φλαμένγκο Προγνωστικά

Μετά από τρεις αναμετρήσεις και με απολογισμό μια νίκη και δυο ισοπαλίες, η Σάο Πάολο υπέστη και πάλι την ήττα, καθώς δεν τα κατάφερε στην έδρα της υποβιβασμένης Μποταφόγκο. Στις εννέα νίκες, επτά ισοπαλίες και δυο ήττες ο εντός έδρας απολογισμός της, στο φετινό πρωτάθλημα, αγνοώντας το τρίποντο στα πέντε πιο πρόσφατα αντίστοιχα ματς (0-3-2). Ένα αήττητο σερί έξι αναμετρήσεων έχει φτιάξει στο πρωτάθλημα η Φλαμένγκο, στο οποίο και μετράει πέντε νίκες και μια ισοπαλία, μετά και το εντός 2-1 επί της Ιντερνασιονάλ. Είναι στην κορυφή και στο +2 από τη δεύτερη Ιντερνασιονάλ, οπότε και απόψε θέλει τη νίκη, που θα της χαρίσει και τον τίτλο. Στις δέκα νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες ο εκτός έδρας απολογισμός της, στο φετινό πρωτάθλημα, μένοντας αήττητη στις τρεις πιο πρόσφατες εξόδους της (2-1-0).

Μπορεί ο στόχος να είναι η τετράδα, όμως η Σάο Πάολο φαίνεται πως δεν είναι στα καλύτερα της, με μόλις μια νίκη στα δέκα τελευταία της. Απόψε πάντως, θα δώσει το καλύτερο που μπορεί για να πετύχει το στόχο της, κόντρα σε μια Φλαμένγκο που παίζει μόνο για τη νίκη που θα της χαρίσει τον τίτλο. Επιλογή μας είναι το Goal/Goal σε απόδοση 1.82 από την Bwin.

Μπαΐα – Σάντος Προγνωστικά

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για τη Μπαΐα, μετά από τέσσερις αναμετρήσεις και με απολογισμό τρεις ισοπαλίες και μια ήττα, επικρατώντας με 0-4 στην έδρα της Φορταλέζα. Είναι στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη και τη Βάσκο ντα Γκάμα, όμως έχει εξασφαλίσει την παραμονή. Ωστόσο, είναι στο -1 από την 14η Σπορτ Ρεσίφε και τις θέσεις που οδηγούν στους ομίλους του Κόπα Σουνταμερικάνα. Ηττήθηκε μια φορά στα τέσσερα πιο πρόσφατα εντός της (2-1-1). Αήττητη παραμένει εδώ και πέντε αναμετρήσεις η Σάντος, μετρώντας δυο νίκες και τρεις ισοπαλίες, μετά και το εντός 1-1 με τη Φλουμινένσε. Αδιάφορη, καθώς έχει πάρει ήδη μια θέση για το δεύτερο γύρο του Κόπα Λιμπερταδόρες. Μόλις ένα διπλό στις δέκα πιο πρόσφατες εξόδους της (1-3-6).

Η Μπαΐα είναι αυτή που έχει το κίνητρο, καθώς με νίκη απόψε και σε συνδυασμό με απώλεια της Σπορτ Ρεσίφε, θα πάρει αυτή το εισιτήριο για το Κόπα Σουνταμερικάνα. Πρέπει όμως να κάνει το έργο της κόντρα στην αδιάφορη Σάντος. Επιλογή μας, ο Άσσος σε απόδοση 1.98.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

02:30 Σάο Πάολο – Φλαμένγκο: Goal/Goal (1.82 @bwin)

02:30 Μπαΐα – Σάντος: Άσσος και No Goal (1.83 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!