prognostiko stoiximatos 24112021

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Τετάρτη 24 Νοεμβρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με μια αναμέτρηση από το πρωτάθλημα της Βραζιλίας.

Σάο Πάολο – Ατλέτικο Παραναένσε Προγνωστικά

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για τη Σάο Πάολο, μετά από τρία παιχνίδια και με απολογισμό μια ισοπαλία και δυο ήττες, επικρατώντας αυτή τη φορά με 0-2 στην έδρα της Παλμέιρας. Καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο, έδειξε ότι θέλει περισσότερο τη νίκη, ενώ εκμεταλλεύτηκε και το ροτέισον της αντιπάλου της. Ηττήθηκε μια φορά στα δέκα τελευταία εντός της, μετρώντας ακόμη τέσσερις νίκες και πέντε ισοπαλίες.

Με τη ψυχολογία στα ύψη είναι η Ατλέτικο Παραναένσε, μετά και την κατάκτηση του Κόπα Σουνταμερικάνα, επικρατώντας στον τελικό με 1-0 της Μπραγκαντίνο, στο μεταξύ τους εμφύλιο. Στο πρωτάθλημα τώρα, έρχεται από δυο σερί ήττες κόντρα σε Ιντερνασιονάλ (2-1 εκτός) και Ατλέτικο Μινέιρο (0-1 εντός). Ηττήθηκε στις εννέα από τις δώδεκα τελευταίες εξόδους της, μετρώντας ακόμη δυο νίκες και μια ισοπαλία.

Ένα ακόμη βήμα προς την εξασφάλιση της παραμονής θέλει να κάνει η Ατλέτικο, που έρχεται με ψυχολογία. Κάτι στο οποίο στοχεύει και η Σάο Πάολο, που “κυνηγάει” και την έξοδο στο επόμενο Κόπα Σουνταμερικάνα. Φαβορί οι γηπεδούχοι, καθώς έχουν ένα έξτρο κίνητρο, την ώρα που η Ατλέτικο αναμένεται να παίξει με αλλαγές και εκτός έδρας απογοητεύει γενικά. Επιλογή μας, ο Άσσος σε απόδοση 1.78 από την Bwin.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

02:30 Σάο Πάολο – Ατλέτικο Παραναένσε: Άσσος (1.78 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!