malmo prognostika

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Σάββατο 24 Ιουλίου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από τη Σουηδία.

Μιάλμπι – Μάλμε Προγνωστικά

Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει εδώ και έξι αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα η Μιάλμπι, μετρώντας από τρεις ισοπαλίες και ήττες, ερχόμενη από το εκτός 3-2 από τη Γκέτεμποργκ. Ισορροπημένο ματς σε γενικές γραμμές, στάθηκε άτυχη για να μην πάρει κάτι καλύτερο, παρότι είχε περισσότερες τελικές. Τρίτη διαδοχική ήττα, μετά και από εκείνες κόντρα σε Σίριους (2-1 εκτός) και Νόρκεπινγκ (0-1 εντός). Από ένα αήττητο σερί πέντε αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις προέρχεται η Μάλμε, όπου και μετράει τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία, μετά και το εντός 2-1 επί της Ελσίνκι, για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.  Αποτέλεσμα που ήταν και το πιο δίκαιο, καθώς ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια. Στρέφει για την ώρα την προσοχή της στο πρωτάθλημα, όπου επικράτησε στα δυο πιο πρόσφατα παιχνίδια της, κόντρα σε Σίριους (4-0 εντός) και Ντέγκερφορς (0-5 εκτός), συνεχίζοντας μόνη πρώτη.

Σε δαιμονιώδη φόρμα βρίσκεται η Μάλμε, ερχόμενη από αήττητο σερί. Κι αν το μυαλό της είναι στο ματς με την Ελσίνκι, που ακολουθεί, θέλει να πάει με ανεβασμένο το ηθικό της, οπότε και παίζει για το θετικό αποτέλεσμα, που θα την κρατήσει και στην κορυφή. Επιλογή μας, το Διπλό σε απόδοση 1.70 από την Bwin.

Λαντσκρόνα – Σούντσβαλ Προγνωστικά

Από την τέταρτη διαδοχική της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα προέρχεται η Λαντσκρόνα, επικρατώντας κατά σειρά των Γκάις (1-3 εκτός), Μπράγκε (2-1 εντός), Βάσαλουντ (0-3 εκτός) και Τρέλεμποργκ (4-2 εντός). Κόντρα στην τελευταία, ήταν καλύτερη σε γενικές γραμμές, εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την επιθετική της ευστοχία, φτάνοντας σε μια απολύτως δίκαιη επικράτηση. Παραμένει έτσι μόνη πρώτη στην κατάταξη. Αήττητη σε επτά εντός, έχοντας πέντε νίκες και δυο ισοπαλίες. Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για τη Σούντσβαλ, καθώς μετά τις δυο νίκες επί των Γκάις (2-0 εντός) και Βαστέρας (1-0 εντός), ηττήθηκε με 2-0 στην έδρα της Εσκιλστούνα. Αποτέλεσμα δίκαιο, καθώς είχε περισσότερο παθητικό ρόλο, ενώ όσες φορές προσπάθησε να γίνει απειλητική προς την αντίπαλη εστία, οι προσπάθειές της ήταν αρκετά άστοχες. Ηττήθηκε στις δυο πιο πρόσφατες εξόδους της.

Σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η Λαντσκρόνα, ποντάρει πολλά στο εντός έδρας αήττητο, τόσο για να παραμείνει στην κορυφή, όσο και για να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί που έχει κόντρα στη Σούντσβαλ. Έχει τον πρώτο λόγο βάση και της εικόνας της, οπότε και επιλογή μας είναι ο Άσσος σε απόδοση 2.15.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

16:00 Μιάλμπι – Μάλμε: Διπλό (1.70 @bwin)

18:00 Λαντσκρόνα – Σούντσβαλ: Άσσος (2.15 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!