helsinki prognostika

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Πέμπτη 24 Ιουνίου σήμερα και πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από την Α’ Φινλανδίας.

Ελσίνκι – Κότκα Προγνωστικά

Αήττητη συνεχίζει την πορεία της στο φετινό πρωτάθλημα η Ελσίνκι, όπου σε εννέα παιχνίδια μετράει οκτώ νίκες και μια ισοπαλία, ερχόμενη από το εντός έδρας 2-1 επί της Ίλβες. Αποτέλεσμα που ήταν και το πιο δίκαιο, με την ίδια να είναι ανώτερη στον αγωνιστικό χώρο και να μην απειλείται ιδιαίτερα (δεχόμενη αυτογκόλ). Έβδομη διαδοχική νίκη, οπότε και είναι σταθερά μόνη πρώτη, έχοντας επικρατήσει και στα τέσσερα εντός της. Αντιθέτως, η Κότκα έρχεται από τέσσερις διαδοχικές ήττες, με πιο πρόσφατη αυτή κόντρα στην Ούλου (1-3 εντός), όπου το τελικό αποτέλεσμα την αδικεί αρκετά. Πλέον, έχει ηττηθεί στα πέντε από τα επτά πρώτα παιχνίδια της στην κατηγορία, οπότε και μετράει μόλις τέσσερις βαθμούς, που τη διατηρούν στην προτελευταία θέση.

Δεν τίθεται κανένα απολύτως θέμα σύγκρισης ανάμεσα στις δυο ομάδες, με την Ελσίνκι να είναι λογικό φαβορί για τη νίκη, τόσο επειδή διαθέτει ένα πολύ πιο ποιοτικό σύνολο, όσο καθώς είναι και σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση. Περιμένουμε μεγάλο σκορ, κρατάμε το Over 3.5 σε απόδοση 2.05 από την Bwin.

Χόνκα – Χάκα Προγνωστικά

Από δυο σερί ήττες προέρχεται η Χόνκα, κόντρα σε Χέλσινγκφορς (1-0 εκτός) και Κουόπιο (2-1 εκτός). Κόντρα στην τελευταία, αν και ισορροπημένο παιχνίδι σε γενικές γραμμές, οι γηπεδούχοι αποδείχθηκαν καλύτεροι στις λεπτομέρειες. Έβδομη ήττα της Χόνκα σε εννέα φετινές αναμετρήσεις, οπότε και με μόλις έξι βαθμούς έχει μείνει αρκετά πίσω στην κατάταξη. Επιπλέον, ηττήθηκε και στα τρία φετινά εντός της. Χωρίς νίκη παραμένει εδώ και δυο αναμετρήσεις η Χάκα, έχοντας μια ήττα από την Ελσίνκι (1-2 εντός) και μια ισοπαλία με τη Λάχτι (1-1 εντός). Αδικείται κόντρα στην τελευταία, καθώς ήταν καλύτερη και δεν απειλήθηκε σε καμία περίπτωση από την αντίπαλό. Είναι στο +1 από τη σημερινή της αντίπαλο, έχοντας ωστόσο και δυο παιχνίδια λιγότερα από αυτή. Πήρε το δυο διπλό στις δυο πιο πρόσφατες εξόδους της.

Αντίδραση θέλουν να βγάλουν οι δυο ομάδες, επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα μετά από δυο σερί παιχνίδια. Σε γενικές γραμμές ωστόσο, η Χάκα δείχνει σε λίγο καλύτερη κατάσταση από τη Χόνκα, οπότε και θεωρούμε ότι μπορεί να πάρει κάτι απόψε. Γι’ αυτό και επιλογή μας είναι το Χ2 σε απόδοση 1.77.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

18:30 Ελσίνκι – Κότκα: Over 3.5 (2.05 @bwin)

18:30 Χόνκα – Χάκα: Χ2 (1.77 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!