Sonderjyske prognostiko

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Δευτέρα 24 Μαΐου σήμερα και πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από τα πλέι άουτ της Δανίας.

Σοντερίσκε – Άαλμποργκ Προγνωστικά

Από δυο σερί νίκες προέρχεται η Σοντερίσκε κόντρα σε Λίνγκμπι (2-0 εντός) και Χορσενς (1-2 εκτός), φτάνοντας τις πέντε στις έξι τελευταίες αγωνιστικές. Γεγονός που τη φέρνει στη πρώτη θέση των πλέι άουτ, με 44 βαθμούς. Οπότε για να τερματίσει σε αυτή τη θέση και να παίξει στα μπαράζ για το ευρωπαϊκό εισιτήριο, θέλει νίκη ή ισοπαλία απόψε. Επικράτησε στα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα εντός της. Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για την Άαλμποργκ, μετά από δυο αναμετρήσεις και με απολογισμό μια ισοπαλία και μια ήττα, επικρατώντας τη Βέιλε με 2-1. Έφτασε τους 43 βαθμούς και είναι στη δεύτερη θέση των πλέι άουτ και στο -1 από την αποψινή της αντίπαλο, οπότε και στόχος της είναι μόνο η νίκη. Πανηγύρισε ένα μόλις διπλό στις έντεκα πιο πρόσφατες εξόδους της, μετρώντας ακόμη από πέντε ισοπαλίες και ήττες.

Ντέρμπι κορυφής το συγκεκριμένο παιχνίδι, με το νικητή να κατακτά και την πρώτη θέση στα πλέι άουτ, αλλά και το εισιτήριο για τα μπαράζ Ευρώπης. Αποδίδει καλύτερα στα εντός της η Σοντερίσκε, δείχνει και πιο πειστική εικόνα τελευταία, οπότε και θα της δώσουμε το προβάδισμα, με το 1 (DNB) σε απόδοση 2.10 από την Bwin.

Βέιλε – Λίνγκμπι Προγνωστικά

Μετά από τρεις αναμετρήσεις και με απολογισμό μια νίκη και δυο ισοπαλίες, η Βέιλε υπέστη και πάλι την ήττα, καθώς δεν τα κατάφερε στην έδρα της Άαλμποργκ (2-1). Βρίσκεται έτσι στην τέταρτη θέση των πλέι άουτ, έχοντας συγκεντρώσει 30 βαθμούς, ούσα στο -3 από την τρίτη Οντένσε. Ηττήθηκε μια φορά στα εννέα τελευταία εντός της, μετρώντας ακόμη τρεις νίκες και πέντε ισοπαλίες. Από την έκτη διαδοχική της ήττα στα πλέι άουτ προέρχεται η Λίνγκμπι, μετά και το εντός 1-2 από την Οντένσε, δείχνοντας σε πολύ κακή κατάσταση. Βρίσκεται έτσι στην πέμπτη και προτελευταία θέση, με 25 βαθμούς, έχοντας υποβιβαστεί από την κατηγορία. Γνώρισε την ήττα και στις τρεις τελευταίες εξόδους της, χωρίς να έχει πετύχει κάποιο τέρμα.

Αδιάφορες βαθμολογικά οι δυο ομάδες, καθώς δεν διεκδικούν κάτι, με τη Λίνγκμπι μάλιστα να έχει υποβιβαστεί από την κατηγορία. Πιο πειστική η Βέιλε, ειδικά όταν αγωνίζεται στην έδρα της, οπότε και θα τη στηρίξουμε, με την επιλογή μας να είναι ο Άσσος σε απόδοση 2.18.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

15:00 Σοντερίσκε – Άαλμποργκ: 1 (DNB) (2.10 @bwin)

15:00 Βέιλε – Λίνγκμπι: Άσσος (2.18 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!