Kupello Rossias prognostika

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Σάββατο 24 Απριλίου σήμερα και πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από το πρωτάθλημα Ρωσίας.

Ντιναμό Μόσχας – Κίμκι Προγνωστικά

Από ένα αήττητο σερί τεσσάρων αναμετρήσεων προέρχεται η Ντιναμό Μόσχας, στο οποίο και μετράει τρεις νίκες και μια ισοπαλία, μεά και το διπλό που πανηγύρισε με 0-3 στην έδρ της Ρότορ Βόλγκογκραντ. Έφτασε τους 46 βαθμούς και μοιράζεται την τέταρτη θέση με τις Ρούμπιν Καζάν και ΤΣΣΚΑ Μόσχας, κόντρα στις οποίες υστερεί σε ισοβαθμία. Επικράτησε στα επτά από τα εννέα τελευταία εντός της (7-1-1). Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για την Κίμκι, καθώς μετά τη νίκη επί της Ταμπόφ (1-0 εντός), ηττήθηκε με 3-1 στην έδρα της Ακμάρ Γκρόζνι. Βρίσκεται έτσι στην όγδοη θέση της κατάταξης, έχοντας συγκεντρώσει 38 βαθμούς, ούσα οκτώ μακριά από την τετράδα. Πανηγύρισε ένα διπλό στις πέντε τελευταίες εξόδους της, όπου μετράει ακόμη από δυο ισοπαλίες και ήττες.

Συνέχεια στο αήττητο σερί που έχει φτιάξει, θα προσπαθήσει να δώσει απόψε η Ντιναμό Μόσχας, για να μείνει σε τροχιά τετράδος και εξόδου στην Ευρώπη, την ώρα που η Κίμκι παίζει ένα από τα τελευταία της χαρτιά για να ελπίζει. Επιλογή μας, το Over 2.5 σε απόδοση 1.95 από την Bwin.

Ταμπόφ – Λοκομοτίβ Μόσχας Προγνωστικά

Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει εδώ και 15 αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα η Ταμπόφ, μετρώντας δυο ισοπαλίες και 13 ήττες, μετά και το βαρύ 4-0 στην έδρα της Άρσεναλ Τούλα. Αποτέλεσμα δίκαιο, καθώς οι γηπεδούχοι ήταν με διαφορά καλύτεροι, ενώ η Ταμπόφ δεν απείλησε σε καμία περίπτωση. Σταθερά στην τελευταία θέση, με 13 βαθμούς, ενώ είναι πολύ δύσκολο να παραμείνει στην κατηγορία, εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει, ενώ ελπίζει μόνο σε μπαράζ. Από την έβδομη διαδοχική της νίκη στο πρωτάθλημα προέρχεται η Λοκομοτίβ Μόσχας, μετά και το 2-0 επί της Ροστόφ, δείχνοντας σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση. Βρίσκεται στη δεύτερη θέση της κατάταξης, ούσα παράλληλα στο -6 από την πρωτοπόρο Ζενίτ. Πήρε το διπλό στις τρεις πιο πρόσφατες εξόδους της.

Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης μεταξύ των δυο ομάδων, με την Ταμπόφ να παραπαίει και να οδεύει προς τον υποβιβασμό, σε αντίθεση με τη Λοκομοτίβ, η οποία μετράει νικηφόρο σερί σε όλες τις διοργανώσεις. Είναι το φαβορί και περιμένουμε ευρεία νίκη της, με την επιλογή μας να είναι το Over 3.5 σε απόδοση 2.00.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

19:00 Ντιναμό Μόσχας – Κίμκι: Over 2.5 (1.95 @bwin)

19:00 Ταμπόφ – Λοκομοτίβ Μόσχας: Over 3.5 (2.00)

Καλή τύχη σε όλους!