prognostiko stoiximatos 24032022

Σε μια εβδομάδα με εθνικές υποχρεώσεις, το κουπόνι είναι λογικό να είναι αρκετά πιο περιορισμένο. Παρόλα αυτά, υπάρχουν αγώνες με τους οποίους αξίζει να ασχοληθούμε. Για τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, ξεχωρίσαμε ένα παιχνίδι από τα προκριματικά του Euro U21 2023.

Σερβία U21 – Βόρεια Μακεδονία U21 Προγνωστικά

Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παρέμεινε στα τρία τελευταία παιχνίδια της για τα προκριματικά η Σερβία, έχοντας μια ισοπαλία και δυο ήττες. Στο πιο πρόσφατο από αυτά, ηττήθηκε με 2-1 από την Ουκρανία, όπου για ακόμη μια φορά παρουσιάστηκε κατώτερη των προσδοκιών και παρότι ισοφάρισε, δεν ήταν ικανή να κρατήσει το βαθμό. Αυτό ήταν και το τελευταίο παιχνίδι του Αλεξάνταρ Ρόγκιτς στην τεχνική ηγεσία, με τον Γκόραν Στεφάνοβιτς να τον αντικαθιστά. Έχει ακόμη κάποιες ελπίδες, ενώ με νίκη απόψε θα μειώσει τους πέντε από την πρώτη δυάδα.

Από ήττα προέρχεται στα προκριματικά και η Βόρεια Μακεδονία. Την τελευταία αγωνιστική, υποδέχθηκε τη Γαλλία, κόντρα στην οποία έμεινε με άδεια χέρια, μετά και το τελικό 0-1. Παρόλα αυτά, κρατάει το γεγονός ότι έβαλε δύσκολα στο φαβορί του ομίλου, έχοντας περισσότερο παθητικό ρόλο στο ματς, “λυγίζοντας” στα τελευταία λεπτά.  Στο -7 η Βόρεια Μακεδονία από την πρώτη δυάδα.

Σε ένα νέο ξεκίνημα ευελπιστεί η Σερβία, ελπίζει σε θαύμα για να προκριθεί, όμως πιθανή νίκη απόψε θα της δώσει έξτρα ώθηση για τη συνέχεια. Είναι το φαβορί, όμως οι φιλοξενούμενοι είναι αρκετά δουλεμένοι στα αμυντικά τους καθήκοντα και μπορούν να της βάλουν δύσκολα. Άλλωστε, της έκοψαν δυο βαθμούς και στον πρώτο γύρο (0-0). Επιλογή μας, το Under 2.5 σε απόδοση 1.78 από την Bwin.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

18:00 Σερβία U21 – Βόρεια Μακεδονία U21: Under 2.5 (1.80 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!

To νέο Golden 21 έφτασε στο Pamestoixima.gr και είναι δωρεάν για όλους!​

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 42.000 ευρώ αυτό το Σαββατοκύριακο. Οι προβλέψεις μου για το Golden 21 αυτής της εβδομάδας (21-28 Μαρτίου 2022)

  • Βραζιλία – Χιλή
  • Παραγουάη – Εκουαδόρ
  • Αργεντινή – Βενεζουέλα
  • Κροατία – Σλοβενία
  • Ιρλανδία – Βέλγιο
  • Αγλλία – Ελβετία
  • Ολλανδία – Δανία

*Ο διαγωνισμός είναι δωρεάν & δεν απαιτείται κατάθεση ή συμμετοχή στα παίγνια​