prognostiko stoiximatos 24022022

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με μια αναμέτρηση από το Europa League.

Ολυμπιακός – Αταλάντα Προγνωστικά

Στις νίκες επέστρεψε και πάλι ο Ολυμπιακός, μετά και την ήττα στο Μπέργκαμο. Την Κυριακή, φιλοξενήθηκε από το Βόλο, για το πρωτάθλημα, έπαιξε με ορισμένες αλλαγές και παρότι δυσκολεύτηκε αρκετά, κατάφερε να επικρατήσει με 0-1. Θέλει τώρα να εκμεταλλευτεί την πολύ καλή εντός έδρας παρουσία του, εκεί όπου επικράτησε και στα δέκα τελευταία αντίστοιχα ματς σε όλες τις διοργανώσεις, για να πάρει τη νίκη που ενδεχομένως να του χαρίσει και την πρόκριση. Σκόραρε στα 14/15 πιο πρόσφατα ματς στο “Καραϊσκάκης”.

Σε αντίθεση με τους “ερυθρόλευκους”, η Αταλάντα υπέστη την ήττα στις εντός συνόρων υποχρεώσεις της. Φιλοξενήθηκε από τη Φιορεντίνα και έμεινε με άδεια χέρια από την αναμέτρηση αυτή, μετά και το τελικό 1-0. Απείλησε ελάχιστες φορές την εστία των γηπεδούχων, στάθηκε τυχερή που δεν δέχθηκε περισσότερα τέρματα. Πλέον, έχει επικρατήσει μια φορά στα επτά τελευταία ματς που έδωσε (αυτή κόντρα στον Ολυμπιακό). Χωρίς διπλό σε τέσσερις ευρωπαϊκές εξόδους (0-2-2), όμως σκόραρε οκτώ φορές σε αυτές.

Να εκμεταλλευτεί την αγωνιστική κρίση των Ιταλών, θέλει απόψε ο Ολυμπιακός, που ποντάρει πολλά στην έδρα του και στο γεγονός ότι σκοράρει σε αυτή, έτσι ώστε να παίξει στα ίσα για την πρόκριση. Ομάδα που σκοράρει και η Αταλάντα, μπορεί να βοηθήσει ώστε να βγει η επιλογή του Over 2.5 σε απόδοση 2.00 από την Bwin.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

19:45 Ολυμπιακός – Αταλάντα: Over 2.5 (2.00 @bwin)

To νέο Golden 21 έφτασε στο Pamestoixima.gr και είναι δωρεάν για όλους!​

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε Σαββατοκύριακο. Οι προβλέψεις μου για το Golden 21 αυτής της εβδομάδας (21-27 Φεβρουαρίου 2022)

  • Μαγιόρκα – Βαλένθια
  • Αστέρας Τρίπολης – Άρης
  • Έβερτον – Μάντσεστερ Σίτι
  • Γκλάντμπαχ – Βόλφσμπουργκ
  • Σασουόλο – Φιορεντίνα
  • Σπέτσια – Ρόμα
  • Λάτσιο – Νάπολι

*Ο διαγωνισμός είναι δωρεάν & δεν απαιτείται κατάθεση ή συμμετοχή στα παίγνια​