fluminense prognostika

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Κυριακή 24 Ιανουαρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από Α’ Βραζιλίας. Πρωτάθλημα με το οποίο ασχοληθήκαμε και εχθές, έχοντας επιλέξει το Goal/Goal (2.12) στο Σάο Πάολο – Κοριτίμπα (1-1) και το Goal/Goal (1.85) στο Βάσκο ντα Γκάμα – Ατλέτικο Μινέιρο (3-2).

Ατλέτικο Γκοϊανιένσε – Φορταλέζα Προγνωστικά

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε, μετά από τέσσερα παιχνίδια και με απολογισμό δυο ισοπαλίες και δυο ήττες, επικρατώντας με 1-3 στην έδρα της Μπαΐα, κάνοντας μάλιστα και ανατροπή. Επικράτησε μια φορά στα οκτώ πιο πρόσφατα αντίστοιχα ματς της (1-5-2). Όπως η αποψινή της αντίπαλος, έτσι και η Φορταλέζα πανηγύρισε και πάλι τη νίκη, μετά από οκτώ παιχνίδια, στα οποία και μετρούσε από τέσσερις ισοπαλίες και ήττες, επικρατώντας από την πλευρά της της Σάντος, με 2-0. Ηττήθηκε και στις τρεις πιο πρόσφατες εξόδους της. Αμφότερες θέλου να δώσουν συνέχεια στις νίκες, πάμε με το Goal/Goal σε απόδοση 2.10 από την Bwin.

Φλουμινένσε – Μποταφόγκο Προγνωστικά

Αήττητη παρέμεινε για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι η Φλουμινένσε, καθώς μετά και τη νίκη που πήρε κόντρα στη Σπορτ Ρεσίφε (1-0 εντός), αναδείχθηκε ισόπαλη 3-3 με την Κοριτίμπα, εκτός. Στις επτά νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες ο εντός έδρας απολογισμός της. Πέντε διαδοχικές ήττες έχει υποστεί η Μποταφόγκο, κόντρα σε Κορίνθιανς (0-2 εντός), Ατλέτικο Παραναένσε (0-2 εντός), Βάσκο ντα Γκάμα (3-0 εκτός), Σάντος (2-1 εκτός) και Ατλέτικο Γκοϊανιένσε (1-3 εντός). Μετράει πλέον δώδεκα ήττες σε 13 παιχνίδια. Παραμένει τελευταία και δύσκολα θα δώσει την κατηγορία. Επιλογή μας, ο Άσσος σε απόδοση 1.80.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

23:15 Ατλέτικο Γκοϊανιένσε – Φορταλέζα: Goal/Goal (2.12 @bwin)

01:30 Φλουμινένσε – Μποταφόγκο: Άσσος (1.80 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!