prognostikο stoiximatos

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Δευτέρα 24 Ιανουαρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με μια αναμέτρηση από το πρωτάθλημα Κύπρου.

ΑΕΚ Λάρνακας – Ανόρθωση Προγνωστικά

Από ένα αήττητο σερί τριών αναμετρήσεων προέρχεται η ΑΕΚ Λάρνακας, στο οποίο και μετράει μια νίκη και δυο ισοπαλίες, μετά και το εντός 1-1 με την ΠΑΕΕΚ, για το κύπελλο. Έκανε “δώρο” στην αντίπαλό της και βρέθηκε πίσω στο σκορ, για να γλιτώσει τα χειρότερα στο φινάλε, με πέναλτι. Είχε προηγηθεί η ισοπαλία 2-2 στην έδρα της ΠΑΕΕΚ, για το πρωτάθλημα, λίγες ημέρες νωρίτερα, που τη φέρνει στην τρίτη θέση. Ηττήθηκε μια φορά στα οκτώ εντός της, για το πρωτάθλημα (5-2-1).

Ένα νικηφόρο σερί πέντε αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις “τρέχει” από την πλευρά της, η Ανόρθωση, ερχόμενη από το διπλό στην έδρα της Πάφου (1-3), στα πλαίσια του κυπέλλου. Παρότι βρέθηκε πίσω, κατάφερε να κάνει την ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο, εκμεταλλευόμενη και το αριθμητικό της πλεονέκτημα, αποκτώντας έτσι προβάδισμα πρόκρισης. Στο προηγούμενο ματς πρωταθλήματος, είχε επικρατήσει της ΑΕ Λεμεσού με 2-1, εντός, και “σφαρφάλωσε” στην τέταρτη θέση. Πανηγύρισε το διπλό στις τρεις τελευταίες εξόδους της.

Θέλοντας να μείνει σε επαφή με την κορυφή, η ΑΕΚ Λάρνακας καλείται να εκμεταλλευτεί απόψε την έδρα της και να πάρει αποτέλεσμα, ποντάροντας πολλά και στην προϊστορία. Ωστόσο, κόντρα στη φορμαρισμένη Ανόρθωση, δεν θα έχει καθόλου εύκολο έργο. Επιλογή μας, το Goal/Goal σε απόδοση 1.70 από την Bwin.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

19:00 ΑΕΚ Λάρνακας – Ανόρθωση: Goal/Goal (1.70 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!