prognostika stoiximatos 23122021

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με μια αναμέτρηση από το κύπελλο της Πορτογαλίας. Χθες, Τετάρτη (22/12), δικαιωθήκαμε με την επιλογή του Over 2.5 σε απόδοση 1.70 στο παιχνίδι Κάζα Πία – Σπόρτινγκ Λισαβόνας, με το 1-2 να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Βιζέλα – Μπράγκα Προγνωστικά

Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για τη Βιζέλα, καθώς μετά το διπλό επί της Αρούκα (1-4 εκτός), ηττήθηκε με το βαρύ 0-4 από την Πόρτο, για το πρωτάθλημα. Κατώτερη των προσδοκιών, της πήγαν όλα στραβά και όπως ήταν αναμενόμενο δεν κατάφερε να διεκδικήσει κάτι κόντρα σε έναν ανώτερο αντίπαλο. Πανηγύρισε μια νίκη στα επτά τελευταία εντός της, έχοντας ακόμη τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες.

Τη νίκη πανηγύρισε και πάλι η Μπράγκα, μετά από τρία παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας μια ισοπαλία και δυο ήττες. Υποδέχθηκε τη Μπελενένσες, για το πρωτάθλημα, κόντρα στην οποία επικράτησε με 1-0. Μπήκε δυναμικά και προηγήθηκε στο ξεκίνημα, ενώ παρότι είχε τον έλεγχο και δημιούργησε ευκαιρίες, δεν κατάφερε να πετύχει περισσότερα τέρματα. Γνώρισε την ήττα και στις τέσσερις πιο πρόσφατες εξόδους της, αν και σκόραρε στις τρεις εξ αυτών.

Δεν δείχνει σταθερότητα τον τελευταίο καιρό η Βιζέλα και αυτό την επηρεάζει στα παιχνίδια της, την ώρα που η Μπράγκα επέστρεψε στις νίκες, παρότι δεν ικανοποίησε με την εμφάνισή της. Πιο ποιοτικό σύνολο οι φιλοξενούμενοι, τους στηρίζουμε και επιλογή μας είναι το Διπλό σε απόδοση 1.80 από την Bwin.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

20:45 Βιζέλα – Μπράγκα: Διπλό (1.80 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!