prognostika stoiximatos

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από την πρώτη κατηγορία της Σουηδίας.

Χάμαρμπι – Γκέτεμποργκ Προγνωστικά

Στις νίκες επέστρεψε η Χάμαρμπι, καθώς μετά την ήττα από τη Τζουργκάρντεν (4-1 εκτός), επικράτησε με 1-0 της Βάρμπερκς, με την ίδια να έχει περισσότερες τελικές, αλλά να παίρνει το προβάδισμα στη μοναδική αξιόλογη ευκαιρία που δημιούργησε. Επικράτησε στα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα εντός της (4-0-1). Αντιθέτως, την ήττα υπέστη και πάλι η Γκέτεμποργκ, η οποία δεν τα κατάφερε στην έδρα της ΑΪΚ, από την οποία και ηττήθηκε με 3-1. Κατώτερη των προσδοκιών η εμφάνισή της αυτή, δεν κατάφερε να διεκδικήσει κάτι το παραπάνω. Ηττήθηκε στις τρεις από τις τέσσερις πιο πρόσφατες εξόδους της (1-0-3).

Με βασικό της όπλο την πολύ καλή παρουσία που έχει στα εντός της, θα παραταχθεί απόψε η Χάμαρμπι, για να πάρει το θετικό αποτέλεσμα και να μειώσει τη διαφορά από την τριάδα. Έχει τον πρώτο λόγο κόντρα σε μια Γκέτεμποργκ που δεν πείθει, οπότε και επιλογή μας είναι ο Άσσος σε απόδοση 1.91 από την Bwin.

Βάρμπεργκς – Χάκεν Προγνωστικά

Μετά από οκτώ αναμετρήσεις και με απολογισμό πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες, η Βάρμπεργκς υπέστη και πάλι την ήττα, καθώς δεν τα κατάφερε στην έδρα της Χάμαρμπι (1-0). Ισορροπημένο παιχνίδι σε γενικές γραμμές, με την ίδια να δημιουργεί λιγότερες τελικές και να δέχεται τέρμα στη μοναδική αξιόλογη φάση που δέχθηκε. Αήττητη στα έξι τελευταία εντός της, με τέσσερις νίκες και δυο ισοπαλίες, στα τέσσερα πιο πρόσφατα δεν δέχθηκε τέρμα. Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι η Χάκεν, μένοντας στο 0-0 με τη Μιάλμπι, εντός. Ελάχιστες αξιόλογες ευκαιρίες και από τις δυο πλευρές, με το τελικό 0-0 να είναι και το πιο δίκαιο. Ηττήθηκε και στις τέσσερις πιο πρόσφατες εξόδους της.

Πολύ καλύτερη η παρουσία της Βάρμπεργκς στα τελευταία παιχνίδια, θέλει να εκμεταλλευτεί απόψε το εντός έδρας αήττητο σερί που έχει φτιάξει, για να πάρει και πάλι κάτι το θετικό. Της δίνουμε προβάδισμα, ειδικά από της στιγμή που και η Χάκεν απογοητεύει στα τελευταία εκτός της. Επιλογή μας, το 1 (DNB) σε απόδοση 1.97.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

20:00 Χάμαρμπι – Γκέτεμποργκ: Άσσος (1.91 @bwin)

20:00 Βάρμπεργκς – Χάκεν: 1 (DNB) (1.97 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!