τζουργκαρντεν

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Δευτέρα 23 Αυγούστου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από την 16η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α’ Σουηδίας.

Τζουργκάρντεν – Μιάλμπι Προγνωστικά

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για τη Τζουργκάρντεν, μετά και τη βαριά ήττα από την ΑΪΚ (1-4 εντός), επικρατώντας αυτή τη φορά της Μιάλμπι, εκτός, με 0-1.Καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο, αν και δεν έπιασε το μέγιστο της απόδοσης της, ενώ δεν ένιωσε και απειλή. Επικράτησε στα έξι από τα οκτώ φετινά εντός έδρας ματς της στη διοργάνωση και γνωρίζει πως με ακόμη μια απόψε, θα παραμείνει μόνη πρώτη στην κατάταξη. Εξακολουθεί να αγνοεί τη νίκη εδώ και δέκα αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα η Μιάλμπι, μετρώντας τέσσερις ισοπαλίες και έξι ήττες, μετά και το εντός 0-1 από την αποψινή της αντίπαλο, την περασμένη εβδομάδα. Βρίσκεται στην προτελευταία θέση της κατάταξης, στο +2 από την ουραγό Έστερσουντ. Παραμένει χωρίς διπλό στο φετινό πρωτάθλημα, όπου σε οκτώ αντίστοιχα ματς έχει απολογισμό τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες.

Μια εβδομάδα μετά τη μεταξύ τους αναμέτρηση για την προηγούμενη αγωνιστική, οι δυο ομάδες συναντιούνται και πάλι. Σε πολύ καλύτερη κατάσταση η Τζουργκάρντεν, έχει και το πλεονέκτημα της έδρας, κόντρα σε μια Μιάλμπι που δε λέει να σηκώσει κεφάλι. Επιλογή μας, το 1 Ημίχρονο/1 Τελικό σε απόδοση 2.00 από την Bwin.

Έστερσουντ – Κάλμαρ Προγνωστικά

Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει εδώ και επτά αναμετρήσεις η Έστερσουντ, σε ένα σερί όπου και μετράει μια ισοπαλία και έξι ήττες, μετά και την εντός έδρας ήττα 1-2 από τη Νόρκεπινγκ. Αποτέλεσμα που ήταν και το πιο δίκαιο, καθώς ήταν η αντίπαλός της ήταν καλύτερη και δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες. Με μόλις εννέα βαθμούς συνολικά, βρίσκεται σταθερά στην τελευταία θέση. Δυο νίκες, μια ισοπαλία και πέντε ήττες στα εντός της, αγνοώντας τη νίκη στα τέσσερα πιο πρόσφατα αντίστοιχα ματς (0-1-3). Αήττητη στα τρία τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα η Κάλμαρ, στα οποία και μετράει δυο νίκες και μια ισοπαλία, μετά και το εντός 1-1 με τη Χάλμσταντ. Προηγήθηκε νωρίς και επαναπάφθηκε σε αυτό, με αποτέλεσμα να δεχθεί την ισοφάριση. Πανηγύρισε μόλις ένα διπλό στις έξι πιο πρόσφατες εξόδους της.

Με την Έστερσουντ να απογοητεύει και να οδεύει ολοταχώς προς τον υποβιβασμό με τέτοιες εμφανίσεις, η Κάλμαρ έχει την ευκαιρία να πάρει το τρίποντο απόψε. Εμείς θα τη στηρίξουμε, επιλέγοντας το Διπλό σε απόδοση 1.95.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

20:00 Τζουργκάρντεν – Μιάλμπι: 1 Ημίχρονο/1 Τελικό (2.00 @bwin)

20:00 Έστερσουντ – Κάλμαρ: Διπλό (1.95 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!