HIFK prognostiko

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Παρασκευή 23 Ιουλίου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με την αναμέτρηση που ανοίγει την αυλαία στην 16η αγωνιστική της Α’ Φινλανδίας.

Χέλσινγκφορς – Κότκα Προγνωστικά

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για τη Χέλσινγκφορς, μετά από τέσσερα παιχνίδια και με απολογισμό δυο ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες, επικρατώντας στην έδρα της Ίντερ Τούρκου με 0-1. Μπορεί να είχε περισσότερο παθητικό ρόλο στο παιχνίδι και να απείλησε ελάχιστα, ωστόσο βρήκε δίχτυα στη μοναδική αξιόλογη ευκαιρία της. Δυο νίκες, μια ισοπαλία και τρεις ήττες ο εντός έδρας απολογισμός της. Εξακολουθεί να αγνοεί τη νίκη εδώ και εννέα αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα η Κότκα, σε ένα σερί όπου και μετράει τρεις ισοπαλίες και έξι ήττες, μετά και το εντός 0-0 με τη Χάκα. Είχε περισσότερο παθητικό ρόλο στην αναμέτρηση, δεν απείλησε σε καμία περίπτωση και στάθηκε τυχερή που δεν ηττήθηκε.  Σε έξι φετινές εξόδους, έχει απολογισμό μια νίκη, δυο ισοπαλίες και τρεις ήττες.

Την ευκαιρία να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες έχει η Χέλσινγκφορς, η οποία είναι ανεβασμένη μετά και το διπλό στην έδρα της Ίντερ Τούρκου και τώρα έχει απέναντί της μια Κότκα που δε λέει να σηκώσει κεφάλι. Χαμηλό σκορ στα μεταξύ τους, περιμένουμε ένα ακόμη απόψε, οπότε και κρατάμε το Άσσος και Under 2.5 σε απόδοση 3.10 από την Bwin.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

18:30 Χέλσινγκφορς – Κότκα: Άσσος και Under 2.5 (3.10 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!