Inter Turku prognostiko

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Τετάρτη 23 Ιουνίου σήμερα και πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από την Α’ Φινλανδίας.

Λάχτι – Χέλσινγκφορς Προγνωστικά

Αήττητη παραμένει εδώ και τέσσερις αναμετρήσεις η Λάχτι, σε ένα σερί όπου και μετράει τρεις νίκες και μια ισοπαλία, μετά και το εκτός 1-1 με τη Χάκα, όπου είχε περισσότερο παθητικό ρόλο στο παιχνίδι και δεν απείλησε σε καμία περίπτωση, ισοφαρίζοντας με αυτογκόλ. Πρώτη απώλεια, μετά από τις τρεις νίκες επί των Χόνκα (1-0 εντός), Μάριεχαμν (0-3 εκτός) και Ίλβες (3-1 εντός), έφτασε τους 13 βαθμούς και είναι στην πέμπτη θέση. Τρεις νίκες σε τέσσερα εντός, έχοντας και μια ήττα. Από δυο σερί νίκες προέρχεται η Χέλσινγκφορς, κόντρα σε Κότκα (0-2 εκτός) και Χόνκα (1-0 εντός). Έφτασε τους 14 βαθμούς και είναι στην τέταρτη θέση και στο +1 από την αποψινή της αντίπαλο. Παραμένει αήττητη σε τρεις φετινές εξόδους (2-1-0).

Σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκονται και οι δυο πλευρές, έρχονται από θετικά αποτελέσματα, οπότε και θέλουν να συνεχίσουν έτσι, για να διατηρηθούν στις πρώτες θέσεις της κατάταξης. Σκοράρουν σε γενικές γραμμές, περιμένουμε να το κάνουν και απόψε, οπότε και κρατάμε το Goal/Goal σε απόδοση 2.00 από την Bwin.

Ίλβες – Ίντερ Τούρκου Προγνωστικά

Από τρεις σερί ήττες προέρχεται η Ίλβες, κόντρα σε Λάχτι (3-1 εκτός), Σεϊναγιόεν (1-0 εκτός) και Ελσίνκι (2-1 εκτός). Κόντρα στην τελευταία, ηττήθηκε απολύτως δίκαια, καθώς η αντίπαλός της ήταν με διαφορά καλύτερη και η ίδια αρκετά άστοχη στην τελική προσπάθεια. Μετά και από αυτή την απώλεια, βρίσκεται στην έβδομη θέση, έχοντας δέκα βαθμούς, ούσα παράλληλα στο -1 από την πρώτη εξάδα. Δυο νίκες και μια ήττα σε τρία εντός. Επιστροφή στις νίκες για την Ίντερ Τούρκου, καθώς μετά και την ήττα σπό την Κουόπιο (1-0 εκτός), επικράτησε με 2-0 της Σεϊναγιόεν. Αυτή ήταν και η έκτη της νίκη στα επτά τελευταία παιχνίδια της. Σταθερά στη δεύτερη θέση, με 21 βαθμούς, ούσα και στο -4 από την πρωτοπόρο Ελσίνκι. Από δυο νίκες και ήττες σε τέσσερις φετινές εξοδους.

Σε αγωνιστική κρίση βρίσκεται τον τελευταίο καιρό η Ίλβες και αυτό είναι που θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί η Ίντερ Τούρκου, για να μείνει σε επαφή με την πρωτοπόρο Ελσίνκι. Επιλογή μας, το Διπλό σε απόδοση 2.25.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

18:30 Λάχτι – Χέλσινγκφορς: Goal/Goal (2.00 @bwin)

18:30 Ίλβες – Ίντερ Τούρκου: Διπλό (2.25 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!