Halmstad prognostiko

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Κυριακή 23 Μαΐου σήμερα και πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από την Α’ Σουηδίας.

Χάλμσταντ – Ντέγκερφορς Προγνωστικά

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για τη Χάλμσταντ, μετά από πέντε αναμετρήσεις και με απολογισμό δυο ισοπαλίες και τρεις ήττες, φεύγοντας με το διπλό από την έδρα της Έλφσμποργκ (2-3). Κάπως έτσι, έφτασε τους οκτώ βαθμούς μετά από επτά αναμετρήσεις, όσους και οι Έστερσουντ και Γκέτεμποργκ. Μια νίκη και δυο ισοπαλίες σε τρία φετινά εντός. Αήττητη παρέμεινε για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι η Ντέγκερφορς, μετρώντας δυο νίκες και μια ισοπαλία σε αυτό, μετά και το εντός έδρας 3-0 επί της Έρεμπρο. Με το τρίποντο που πήρε, έφτασε τους δέκα συνολικά μετά από τις επτά πρώτες αγωνιστικές στο φετινό πρωτάθλημα. Σε τέσσερις εξόδους έχει απολογισμό μια νίκη, μια ισοπαλία και δυο ήττες.

Έχοντας επιστρέψει στις επιτυχίες, η Χάλμσταντ θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, έχοντας ανέβει ψυχολογικά, την ώρα που και η Ντέγκερφορς θα προσπαθήσει να συνεχίσει το αήττητο σερί της. Περιμένουμε γκολ, οπότε και πάμε με το Over 2.5 σε απόδοση 1.89 από την Bwin.

Χάκεν – Βάρμπεργκς Προγνωστικά

Εξακολουθεί να αγνοεί τους τρεις βαθμούς της νίκης στο φετινό πρωτάθλημα η Χάκεν, μετρώντας τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, μετά και το βαθμό που απέσπασε από την έδρα της Μιάλμπι (1-1). Κάπως έτσι, παραμένει στην τελευταία θέση της κατάταξης, με μόλις τρεις βαθμούς, ούσα και η μοναδική ομάδα της κατηγορίας που δεν έχει πάρει τρίποντο. Ηττήθηκε και στα τρία εντός της, παρότι σκόραρε. Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για τη Βάρμπεργκς, καθώς μετά από τις δυο από Μάλμε (3-2 εκτός) και Χάμαρμπι (1-3 εντός), επικρατώντας με 2-1 της Νόρκεπινγκ. Με τους τρεις βαθμούς που πήρε, έφτασε τους επτά συνολικά σε ισάριθμα παιχνίδια και παραμένει χαμηλά, “συγκατοικώντας” με την Έρεμπρο. Από μια νίκη, ισοπαλία και ήττα ο εκτός έδρας απολογισμός της, στο φετινό πρωτάθλημα

Με μοναδικό στόχο την πρώτη της νίκη για φέτος θα παραταχθεί η Χάκεν, που δείχνει ότι θέλει αλλά δεν της βγαίνει. Δύσκολο το έργο της, κόντρα σε μια Βάρμπεργκς που θέλει να ανέβει βαθμολογικά. Επιλογή μας, το Goal/Goal σε απόδοση 1.75.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

16:00 Χάλμσταντ – Ντέγκερφορς: Over 2.5 (1.89 @bwin)

18:30 Χάκεν – Βάρμπεργκς: Goal/Goal (1.75 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!