Shamrock Rovers prognostika

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Παρασκευή 23 Απριλίου σήμερα και πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από το πρωτάθλημα Ιρλανδίας. Έχουμε και ψυχολογία, μετά και το χθεσινό 2×2 στη Δανία.

Φιν Χαρπς – Σεντ Πάτρικς Προγνωστικά

Δεν έχει πανηγυρίσει τη νίκη εδώ και δυο αναμετρήσεις η Φιν Χαρπς, μετρώντας μια ήττα από τη Σλίγκο Ρόβερς (1-0 εκτός) και μια ισοπαλία με τη Λόνγκφορντ (0-0 εκτός). Κόντρα στην τελευταία, αποδείχθηκε κατώτερη των περιστάσεων, καθώς παρότι δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες, ήταν αρκετά άστοχη στην τελική προσπάθεια. Μετράει έντεκα βαθμούς και είναι στο -3 από την αποψινή της αντίπαλο. Αήττητη παραμένει μετά από τα έξι πρώτα παιχνίδια της στο φετινό πρωτάθλημα η Σεντ Πάτρικς, σε ένα σερί όπου και μετράει τέσσερις νίκες και δυο ισοπαλίες. Στο πιο πρόσφατο, επικράτησε με 1-0 της Γουότερφορντ, παίρνοντας με το “καλημέρα” προβάδισμα, οπότε και είναι στην κορυφή της κατάταξης.

Δεδομένη η κούραση που θα δείξουν οι δυο ομάδες, καθώς απόψε δίνουν το τρίτο παιχνίδι του σε διάστημα μιας εβδομάδος και δεν φημίζονται για το βάθος που έχουν στο ρόστερ τους. Γι’ αυτό και επιλογή μου θα αποτελέσει το Χ Ημίχρονο σε απόδοση 1.95 από την Bwin.

Σάμροκ Ρόβερς – Μποέμιανς Προγνωστικά

Αήττητη παραμένει μετά από έξι παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα η Σάμροκ Ρόβερς, σε ένα σερί όπου και μετράει τέσσερις νίκες και δυο ισοπαλίες, μετά και το διπλό που πανηγύρισε στην έδρα της Ντρογκέντα Γιουνάιτεντ (0-1). Για ακόμη μια φορά δυσκολεύτηκε αρκετά να πάρει αυτό που ήθελε, έδειξε βέβαια σημάδια κόπωσης, παρότι καλύτερη. Αυτή ήταν και η τρίτη διαδοχική της νίκη, μετά και από εκείνες κόντρα σε Ντέρι Σίτι (0-2 εκτός) και Λόνγκφορντ (2-1 εντός), ούσα στην πρώτη θέση και σε τριπλή ισοβαθμία. Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για τη Μποέμιανς, μετά από δυο διαδοχικές νίκες επί των Ντάνταλκ (0-1 εκτός) και Γουότερφορντ (0-1 εκτός), καθώς δεν τα κατάφερε κόντρα στη Σλίγκο Ρόβερς (1-3 εντός). Μετά και από αυτό το αρνητικό αποτέλεσμα, έχει συγκεντρώσει τους μισούς βαθμούς από την αποψινή της αντίπαλο, μετρώντας επτά σε έξι αναμετρήσεις.

Μπορεί να μην πείθει με τις εμφανίσεις της τελευταία, ωστόσο η Σάμροκ βρίσκει τον τρόπο και παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει, την ώρα που η Μποέμιανς κινείται στη μετριότητα. Περιμένουμε νίκη των γηπεδούχων στο ντέρμπι, χωρίς ωστόσο να ξεφύγει το σκορ. Επιλογή μου, το Άσσος και Under 3.5 σε απόδοση 2.00.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

19:45 Φιν Χαρπς – Σεντ Πάτρικς: Χ Ημίχρονο (1.95 @bwin)

21:45 Σάμροκ Ρόβερς – Μποέμιανς: Άσσος και Under 3.5 (2.00 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!